homosexualitatelibertate de conștiință

„Curtea Supremă a Statelor Unite dă o decizie potrivnică lui Dumnezeu și naturii umane” / John-Henry Westen, Redactor-șef LifeSiteNews.com, Canada

8594035418_52800fccd4_b_810_500_55_s_c1

Pe 26 iunie, Curtea Supremă a SUA a luat o decizie, cu cinci voturi pentru și patru contra, care consideră că dreptul la „căsătoria” homosexuală este garantat prin Constituția americană. În mod evident, este greu de argumentat acest lucru, dar în practică această decizie istorică le impune tuturor celor 50 de state ale federației americane să garanteze pe teritoriul lor uniunile între persoane de același sex. Este foarte probabil ca aceasta să afecteze libertatea de conștiință a creștinilor și a tuturor celor care cred în definiția căsătoriei care e valabilă de milenii, cea de uniune între un bărbat și o femeie. Se pare că autoritățile federale americane și-au propus să promoveze agresiv această linie atât pe plan intern, cât și extern (se știe că SUA are ambasadori speciali pentru drepturile persoanelor de alte „orientări” decât cea heterosexuală).

Reacțiile nu au întârziat. John-Henry Westen, Redactorul-șef al websiteului LifeSiteNews.com, cel mai mare site de știri pro-viață și pro-familie din lume, a publicat weekendul acesta următoarea declarație:

Azi, Curtea Supremă a subminat căsătorie, deschizând, efectiv, sezonul de vânătoare al celor care mai vor să se bucure de libertate religioasă în America și oferindu-și binecuvântarea pentru o redefinire a căsătoriei care este potrivnică atât voinței lui Dumnezeu, cât și însăși firii umane și Constituției SUA.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 Citește și: EXCLUSIV: Antonia Tully, SPUC, Marea Britanie – „Între persoane de același sex, scopul și însuși conceptul căsătoriei sunt întoarse pe dos”

Prin această decizie, Curtea a fundamentat un „drept civil” care nu există. Mulțumită majorității obținute la Curtea Supremă, activiștii LGBT și aliații lor sunt acum liberi să-și continue acțiunile de discriminare împotriva conservatorilor, susținute la nivel de aparat de stat. De fapt, au fost împuterniciți să o facă. Nu este, însă, nicio surpriză, căci astfel de politici au devenit normă în timpul administrației Obama în statele SUA, unde discriminarea împotriva conservatorilor religioși și politici se face prin intermediul aparatului de stat și este pe deplin acceptată.

Citește și: John-Henry Westen, co-fondator LifeSiteNews.com: „Când familia devine instabilă, se destabilizează și societatea. Dacă vrem să menținem civilizația, trebuie să menținem familia”

Probabil cea mai gravă consecință a deciziei Curții constă în promovarea unui tip de relații sexuale păgubitoare și care de acum sunt susținute în mod oficial în toată America. În pofida a ceea ce cred judecătorii Curții Supreme și alți judecători, opoziția cu care s-a confruntat redefinirea căsătoriei s-a bazat tocmai pe iubire – pe acel fel de iubire care îi cere părintelui să-i spună copilului să nu se joace în plin carosabil sau să ia note bune la școală.

 Citește și: EXCLUSIV ONLINE: Criza familiei și apariția homosexualității / Din cartea „Fața nevăzută a homosexualității” de Virgiliu Gheorghe și Andrei Dîrlău

Știința a dovedit că relațiile sexuale între persoane de același sex, spre deosebire de relațiile maritale dintre un bărbat și o femeie, îi afectează grav pe cei care le practică. E suficient să îl cităm pe fostul activist canadian pentru drepturile LGBT, Gens Hellquist, care, după ce Canada a legiferat căsătoriile între persoane de același sex cu câțiva ani în urmă, a declarat în fața unor oficiali guvernamentali canadieni: „Sunt segmentul social cu cea mai proastă sănătate din țară. Canadienii de orientări queer au probleme de sănătate care implică o speranță de viață mai mică decât canadianul mediu, se confruntă cu sinuciderea, o incidență mai mare de abuz de substanțe, depresie, acces inadecvat la tratament pentru HIV/SIDA. Sunt tot felul de probleme de sănătate endemice în comunitatea noastră. Avem rate mai mari ale cancerului anal în comunitatea homosexualilor de sex masculin, iar lesbienele au rate ale cancerului de sân mai mari”.

Hellquist și-a încheiat mărturia spunând că era „obosit să-și mai vadă comunitatea stingându-se”. În această țară, Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) a arătat că, deși bărbații care fac sex cu alți bărbați nu reprezintă decât 2% din populație, acest segment livrează aproape două treimi din toate victimele HIV/SIDA.

 Citește și: EXCLUSIV ONLINE: Note privind o dezvoltare sănătoasă a identității de gen / Din cartea „Fața nevăzută a homosexualității” de Virgiliu Gheorghe și Andrei Dîrlău

Și științele sociale – în special cercetările făcute de dr. Mark Regnerus și dr. Paul Sullins – au arătat că copiii crescuți de părinți de același sex au probleme emoționale mai mari decât cei crescuți de o mamă și un tată.

Citește și: Creșterea copiilor în cupluri homosexuale – un factor de risc serios pentru sănătatea și bunăstarea lor


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button