avortopinii

Cum își pierde OMS credibilitatea promovând ideologia abortivă în țări mici și sărace precum Republica Moldova

Text primit pe adresa redacției de la publicistul Cătălin Sturza

Care credeți că sunt prioritățile Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) în republica Moldova? Ai spune că prioritară ar fi sănătatea oamenilor sau lupta cu noul coronavirus.

Nu tocmai. Una din prioritățile OMS este promovarea avortului și a măsurilor contraceptive, inclusiv a așa-ziselor „medicamente” avortive. OMS a realizat de curând un seminar prin care promovează ideologiile pro-avort și gender în Republica Moldova – într-una dintre cele mai sărace țări ale Europei și în plină criză a noului coronavirus.

Reprezentantul OMS nu menționează nimic, în acest seminar, referitor la riscurile reprezentate de medicamentele abortive. De asemenea, nu precizează nici că așa-numita „pilulă de a doua zi” poate provoca avortul embrionului, dacă nu a reușit să blocheze ovulația și a avut loc concepția.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Și, desigur, OMS nu arată că unui embrion îi bate inima de la 16 de zile și este un om viu; nici că la opt săptămâni de la concpepție embrionul este complet format, având toate cele patru membre și toate organele interne. Așadar, așa-zisa „întrerupere de sarcină” este un eufemism care ascunde, de fapt, luarea unei vieți omenești, adică o crimă.

Nu este nici prima oară când OMS își etalează agenda extremă pro-avort, la vreme de pandemie. În ultimele luni, Organizația Mondială a Sănătății a arătat că avortul ar reprezenta ceva „esențial” în timpul pandemiei de coronavirus – în condițiile în care această epidemie seceră, de câteva luni, zeci de mii de vieți în întreaga lume.

„Organizația Mondială a Sănătății, cunoscută pentru agenda pro-avort pe care o promovează, aștepta de ani de zile să exploateze o pandemie”, a afirmat recent John Smeaton, director executiv al Society for the Protection of Unborn Children (SPUC). Smeaton critica prin această declarație acțiunile ideologice ale OMS pentru promovarea și „prioritizarea” avortului la vreme de pandemie.

Este trist să vezi cum țările mici și sărace îi imită sau îi ascultă pe cei mari fără să-și exercite discernământul propriu. De asemena, este păcat că OMS își pierde astfel credibilitatea. Preferând să se ocupe de promovarea ideologiilor pro-avort și geneder, în loc să acorde prioritate problemelor grave de sănătate.

Citește aici mai multe opinii de Cătălin Sturza


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button