avort

The Land of Freedom permite avortul în a 20-a săptămână de sarcină: zilnic sunt uciși copii născuți vii după astfel de avorturi eșuate

de Redacția Stiripentruviata.ro

 

SUA, care se laudă cu eticheta de „Țara Libertății” și de exportatoare de democrație în lume, este una din cele numai șapte țări de pe Glob care permit avortul la cerere după împlinirea stadiului de cinci luni de sarcină.

În mai 2013, medicul american Kermit Gosnell, care făcea avorturi în stadii târzii ale sarcinii, a fost condamnat pentru trei cazuri de infanticid. Dr. Gosnell făcea avorturi în ultimul trimestru de sarcină și chiar dincolo de limita legală a perioadei maxime de sarcină permisă pentru avort în SUA.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mulți copii se nasc vii în urma procedurilor aplicate în acest tip de avort. Dilatarea colului uterin, cu scopul de a extrage copilul, care este deja mare, poate conduce la expulzarea incontrolabilă a feților înainte ca medicul să apuce să îi ucidă in utero.

Pe copiii născuți vii în urma acestor proceduri Gosnell îi ucidea secționându-le șira spinării cu o foarfecă, faptă penală care se încadra la categoria de infanticid.

Citește și VIDEO ȘOCANT: Personalul clinicilor de avort din SUA cotrobăie prin rămășițele copiilor avortați, vânzând pe piața neagră tot ce e intact

 

Totuși, acest caz grotesc este doar vârful aisbergului. Toate procedurile de avort care se fac din a cincea lună de gestație în sus reprezintă în cele mai multe cazuri infanticiduri ascunse sub preș.

O arată mărturia a trei femei care au fost angajate la o clinică ce realiza astfel de proceduri. La data filmării, erau martore într-o altă investigație, similară cazului Gosnell, dar încă nefinalizată prin trimiterea în judecată a medicului vinovat.

Mărturia lor VIDEO conține afirmații și descrieri șocante ale modului în care feții născuți vii în astfel de situații sunt uciși cu cruzime de medicul care face avortul, cu toate că legea curentă interzice în mod ipocrit uciderea unui copil născut viu în SUA, fără să facă excepție în cazul avorturilor eșuate:


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button