sarcină

Cum au anunțat Justin Bieber și soția sa, Hailey, că vor avea un copil

de Redacția Stiripentruviata.ro

Justin Bieber și soția sa, Hailey, au anunțat joi pe conturile lor de Instagram că așteaptă primul copil. Cuplul s-a căsătorit în septembrie 2018.

Hailey a distribuit un videoclip care pare a fi de la o ceremonie de reînnoire a jurământului conjugal. Ea poartă o rochie albă din dantelă și un voal, în timp ce își mângâia burtica proeminentă. S-au etichetat reciproc pe Insta.

Justin și Hailey (Baldwin) Bieber au fost crescuți amândoi de părinți pro-viață, iar Justin însuși a făcut comentarii pro-viață, deși Hailey și-a împărtășit recent sprijinul pentru gigantul clinicilor de avort Planned Parenthood.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În 2012, mama lui Justin, Pattie Mallette, a povestit pentru Katie Lee Gifford de la TODAY despre circumstanțele dificile cu care s-a confruntat în calitate de adolescentă însărcinată. Ea a suferit un abuz sexual, iar trauma a dus la o tentativă de sinucidere: „Eram în depresie, iar drogurile și alcoolul au stimulat asta și mai mult”, a mărturisit ea.

La vârsta de 17 ani, a rămas însărcinată cu Justin și s-a confruntat cu presiuni pentru a-l avorta.

„Am știut că nu pot să fac asta. Am știut că nu voi face asta. Am știut clar că trebuie să-l păstrez. Și, să fac tot ce pot… știți, nu știam cum o să fac asta. Dar am știut că nu puteam – nu puteam să avortez. Nu am știut cum voi reuși, dar am știut doar că nu pot avorta. Trebuia să fac tot ce pot și am fost hotărâtă să fac orice va fi necesar”, a declarat atunci mama megastarului.

În 2011, Justin, devenit deja celebru, și-a împărtășit gândurile despre avort cu publicația Rolling Stone: „Eu nu cred deloc în avort. Cred că [acel copil nenăscut] este om. Este ca și cum ai ucide un om”.

Tatăl lui Hailey, actorul Stephen Baldwin, și-a exprimat și el în mod repetat opiniile pro-viață.

Cu toate acestea, Hailey și-a arătat sprijinul pentru gigantul Planned Parenthood în octombrie 2023, când a promovat cel mai mare lanț de clinici de avort din America într-o postare pe Instagram.

S-a fotografiat împreună cu o activistă pro-avort purtând amândouă tricouri cu inscripția „Sunte pentru Planned Parenthood”, iar în textul atașat postării scria: „De 107 ani, Planned Parenthood este alături de noi. De la mitinguri pentru drepturile reproductive până la statutul de furnizor de încredere de asistență și informații privind sănătatea sexuală și reproductivă – chiar și cu un caz critic care pune în pericol accesul în Texas. Sunt mândră să fiu în această luptă alături de ei. Alăturați-vă nouă. #ImWithPP”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button