avort

Actorul Stephen Baldwin despre avort: Nu poți fi pro-alegere și să te numești adept al lui Iisus Hristos

de Redacția Stiripentruviata.ro

Nu toți oamenii susțin avortul la Hollywood. Sunt vedete care și-au exprimat în mod repetat poziția pro-viață. De exemplu, actorul Stephen Baldwin (foto sus, stânga, alături de fiica sa, Hailey, care este căsătorită cu megastarul Justin Bieber, și de Ted Baer, fondatorul Movieguide).

Într-un interviu cu Faithwire în 2018, el a spus că a susține avortul sau a te considera pro-„alegere” este împotriva învățăturilor lui Iisus și a Bibliei.

„Biblia este foarte clară”, a spus el. „Cuvântul nu se schimbă niciodată. […] Nu poți fi pro-alegere și să te numești un adept al lui Iisus Hristos. Nu merg împreună. Pur și simplu nu merg împreună. Este o realitate. Este un fapt simplu, de bun simț. Așa că oricui spune că biserica lui este acceptabil îi voi spune doar: Conform Cuvântului lui Dumnezeu, este incorect. Este foarte simplu.”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Vreau să fac apel la toți cei care aud asta acum. Sunt dovezi științifice care arată că un copil [nenăscut] de 20 de săptămâni simte durere. În uter, un copil la 20 de săptămâni este viu și suficient de dezvoltat pentru a simți durerea”, a adăugat actorul.

Actorul își declarase poziția pro-viață și în 2016, pe Twitter, când s-a declarat „trist” în urma scheciului din emisiunea Saturday Night Life, în care a fratele său, Alec Baldwin, a făcut o glumă referitoare la avortul prin naștere parțială, care se face în stadii avansate de sarcină în SUA.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button