avortcriza de sarcinăsarcină

Mesaj către o tânără în criză de sarcină: „Ai două inimi care bat în trupul tău! Fii puternică!”

Pe grupurile de socializare apar adesea mesaje disperate ale femeilor părăsite și/sau presate să acționeze împotriva propriei conștiințe în cea mai vulnerabilă situație din viața lor: când află că sunt însărcinate.

Însingurarea transformă bucuria și miracolul vieții în cel mai mare calvar al lor. Tatăl dispare din peisaj sau a dispărut mai demult, sau o presează să avorteze. Părinții, rudele, adesea și cunoscuții îi spun să facă avort ca și cum ar lua o pastilă care aduce uitarea și fericirea.

Dar sunt și mesaje care încearcă să o sprijine pentru a face ceea ce este drept și frumos și în firea lucrurilor, în natura propriei feminități: să facă saltul de credință pe baza promisiunii că o vor sprijin și să nască acel copil.

Adesea, mesajele pozitive, pentru viață, nu au succes în fața fricii și presiunilor. Dar sunt și cazuri în care femeia face acel salt de credință, își ascultă conștiința și ascultă de sfatul cel bun.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Redăm mai jos un astfel de mesaj pozitiv către o tânără femeie în criză de sarcină. Este cât se poate de real, preluat sub protecția anonimatului de pe un grup de socializare.

Din păcate, mămica nu a avut tăria să dea ascultare acestui sfat, dar ne-am gândit că el ar putea salva alți copii de la avort și alte mame de la o traumă care le va marca ireversibil viața.

Iată mesajul unei mame către alta care, deși este deja mamă, nu știe dacă va avea tăria să-și nască copilul:


„Draga mea,

Nu mă cunoști personal, dar este ceva ce ne leagă. Suntem amândouă mame. Îți scriu fiindcă îmi dau seama de greutatea situației în care te afli.

Ce vreau să îți spun este că Dumnezeu nu dă niciodată mai mult decât putem duce. Ți-a trimis un copil.

Tu ești singura care știe adevărul! Și anume, că porți în burtică o viață minunată, un dar binecuvântat pe care știu sigur că îl iubești.

Nu întâmplător am aflat povestea ta. Eu am trecut prin drama unui avort. Este un iad! Ceea ce am simțit după ce am știut că al meu copil nu mai este în mine, nu se poate descrie în cuvinte! Am urât pe toată lumea și voiam să dau timpul înapoi dar nu puteam!

M-am simțit pustiită. Goală pe interior. Violată. Viața mea nu mai avea sens. Am rămas cu sufletul sfâșiat de durere, o durere care nu a trecut și nu va trece niciodată.

Cum ar fi arătat copilul meu acum? Ce ar fi făcut în viață? Care era scopul lui pe acest pământ? Cum ar fi fost să îl țin în brațe și să îi simt mirosul dulce de bebeluș și pielea fină? Să îi văd ochii curați și zâmbetul care să îmi topească inima de iubire? Ce fel i-aș fi aniversat ziua de naștere? Ce nume ar fi avut? Cum ar fi fost botezul?

Toate întrebările astea, toate mă răscolesc zilnic și nu mai sunt om deși au trecut ani de atunci. Fii puternică pentru tine și copilul tău! Nu ești singură! Sunt cel puțin 20 de persoane care vor să te ajute! Toate lucrurile au un sens în viață!

Ai încredere în Dumnezeu și în inima ta de mamă! Nu îți omorî propriul copil! Dacă l-ai avea în brațe, ce ai face? Acum îl ai și mai aproape de brațe! Este atașat de tine, sunteți una! Ai două inimi care bat în trupul tău! Nu omorî una dintre ele pentru nimic în lume! Fii puternică! Mamele sunt eroinele lumii și tu ești una dintre ele!

Când părinții nu mai sunt, rămân copiii! Poate că acesta este singurul copil pe care Dumnezeu ți-l dă. El simte, te simte, iubește-l fiindcă acest copil te va iubi ÎNTOTDEAUNA indiferent dacă vei fi slabă sau grasă, machiată sau nemachiată, cu bani sau fără.

Acest copil te va iubi MEREU, curat și infinit! Ai primit un dar! Protejează-l! Luptă pentru voi doi! Ascultă-ti inima! Te îmbrățișez și dacă vei dori să vorbim, cu mare drag aștept un semn! Sarcină frumoasă îți doresc, mămico!

Fii puternică și nu uita că suntem aici să te sprijinim! ❤”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button