Marxism cultural

Coaliția pentru Familie, atacată de adversari pentru că ar exploata adolescenții care apar în câteva videoclipuri în care le cer părinților să susțină și ei referendumul pentru căsătorie

Pe pagina de Facebook „Referendum pentru România” au fost publicate videoclipuri de susținere a inițiativei Coaliției pentru Familie în care apar niște adolescenți care le cer părinților să susțină și ei referendumul pentru căsătorie. Adversarii referendumului s-au grăbit să acuze că nu este etic și legal să exploatezi copii „lipsiți de discernământ” pentru a susține o cauză.

Av. Ana-Corina Săcrieru, purtătoarea de cuvânt a Coaliției pentru Familie le-a răspuns acestora cu argumente juridice, în care arată că există o mulțime de legi care îi protejează copilului dreptul de a-și exprima liber opinia cu privire la o problemă arzătoare din societate.

Este util de precizat că apariția adolescenților în aceste filme s-a făcut cu acordul scris al părinților.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ciudat! Pentru promotorii „deschiderii minții” și ai experimentului sexual, la 8-9 ani ai discernământul perfect pentru a-ți începe viața sexuală (motiv pentru care cer educarea sexuală a tineretului de la vârste tot mai fragede) – sau chiar pentru a începe administrarea de hormoni în pregătirea operației de schimbare de sex. De asemenea, tot pentru ei, copilul de orice vârstă are discernământ suficient pentru a alege eutanasia.

Dar, în viziunea acelorași, niște adolescenți nu pot avea discernământul de a le cere părinților să voteze pentru ca și pe viitor toți copiii să beneficieze de familii în care au și mamă, și tată, nu doi „tați” sau două „mame”.

Un utilizator de Facebook le-a amintit „openmainzilor” că, atunci când a avut loc mișcarea #rezist de protest împotriva noului guvern, aceștia nu s-au mai sesizat că mulți părinți au ieșit cu sugarii în frig în acest scop:

Eduard Rădulescu
Când tefeliștii și-au scos copiii, foarte mulți dintre aceștia abia niște bebeluși, împotriva guvernului, la scandări injurioase și proteste agresive, totul era în regulă, ba chiar se simțeau pe nedrept criticați de vocile raționale care spuneau că nu prea e normal ce fac ei. Au sărit ca arși! Acum, când o seamă de tineri suficient de dezvoltați psihic își manifestă crezul și își exprimă punctul de vedere, decent și non-agresiv, față de niște teme de dezbatere națională, nu mai e în regulă situația, tefeliștii se inflamează din nou, aruncând cu acuze, provocând scandal și din nou manifestând o atitudine viscerală profund nedemocratică. Dublul standard este literă de lege pentru aceștia, ce lor le este permis altora le este interzis.

Notă: „Tefelist” = TFL-ist = Tânăr Frumos și Liber, sintagmă făcută celebră de un editorialist care admira protestele de după tragicul accident de la clubul bucureștean Colectiv, când niște protestatari tineri au strigat lozinci împotriva Bisericii Ortodoxe Române, amestecând-o cu autoritățile care nu și-au făcut datoria înainte, reglementând statutul riscant al clubului și ulterior, răspunzând mai rapid la situația de urgență.


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button