adopţieMarxism cultural

Răspunsul lui Dan Negru la atacurile la imaginea Bisericii: „Răspunsul meu la fotografiile cu Pomohaci… Aceleași țevi pot fi folosite pentru canalizare sau pentru apă de izvor”

În vara anului 2017, Biserica Ortodoxă Română a fost nevoită să își ceară scuze publice pentru comportamentul unui preot și al unui arhiereu. Mulți analiști, dar și oameni obișnuiți au pus acest scandal mediatic pe seama faptului că Biserica Ortodoxă Română este cea mai puternică susținătoare a familiei naturale în România, iar armele politice și mediatice se ascut în așteptarea referendumului inițiat de Coaliția pentru Familie. Mulți oameni obișnuiți își manifestă vocal susținerea pentru Biserică pe blogurile și profilurile personale de Facebook.

În acest peisaj, pe lângă intelectualii creștini și diverse persoane publice, a mai apărut o voce. Pe 1 august 2017, Dan Negru, populara vedetă de la televiziunea Antena 1, a repostat o fotografie din 2014 cu un participant la show-ul Next Star. Este vorba despre Stelian, olimpicul la informatică în vârstă de 9 ani la acel moment. Povestea de viață a acestui copil orfan care a fost adoptat de două măicuțe îl impresionase până la lacrimi pe Dan Negru. „Mamele lui adoptive”, două monahii, se văd în planul secund al fotografiei.

Imaginea postată de Dan Negru este însoțită de un scurt text, foarte grăitor:

În fotografie, în spatele copilului se văd două măicuțe. Mama copilului a murit la naștere și tatăl lui s-a prăpădit după puțină vreme așa că pruncul a rămas singur pe lume. Măicuțele l-au luat în grijă și azi puștiul e unul din olimpicii României la informatică!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

L-au botezat Stelian pentru că Sf. Stelian e protectorul copiilor! Ăsta e răspunsul meu la fotografiile cu Pomohaci… Aceleași țevi pot fi folosite pentru canalizare sau pentru apă de izvor…

 


DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button