avortMarxism cultural

IPOCRIZIE: Soros, miliardar american pro-avort, finanțează un articol care îi înfierează pe miliardarii americani conservatori care finanțează lobby-ul pro-viață din Europa

G4media.ro a publicat un articol scris de Michael Bird (coautor al unor articole din aceeași serie, între care „De ce refuză 60 de spitale românești avorturile”) și Blaz Zgaga, ziarist sloven.

Materialul a fost realizat cu asistență financiară de la Journalism Fund (https://www.journalismfund.eu/), organizație care acordă granturi pentru jurnaliști. Granturile sunt finanțate, printre alții, și de Open Society, organizația pro-avort, pro-lgbt a lui George Soros.

În articol sunt trecute în revistă toate organizațiile europene care fac lobby sau alte forme de activități pro-viață la Bruxelles și în Europa, cu sprijinul financiar al unor filantropi conservatori de peste ocean.

Reacțiile cititorilor nu s-au lăsat așteptate. Ei au adăugat comentarii, astfel:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

anonim

Și care e problema cu aceste finantari transparente? Oare organizațiile profesionale avort pro lgbrqi etc nu sunt și ele finanțate și de niste miliardari sau multinaționale cu legături politice in SUA sau UE?
Intr-adevar, Trump este mai degrabă prolife decât prochoice dar 8 ani înainte era viceversa cu Obama.
Iar despre citarea surselor in acest articol, „follow the money”

Elena

Dupa mintea activistilor de stanga, numai Soros et comp au voie sa pompeze bani in lumea toata pt agenda lor de stanga, proavort, lgbtqetc, pro imigratie ilegala, adica agenda marxista, socialista samd.
Dar daca alti oameni cu bani vor sa sustina organizatii conservatoare, deodata asta nu e bine, ca asa a hotarat centrala de stanga.
Ipocrizie maxima.
Este evident ca si presa de la noi, ca si aia din occident, a trecut cu catel si purcel in tabara leftistilor, asa ca activistii fac propaganda zilnic acestor ideologii de stanga. Le merge si nu prea…
Multi activisti, putini ziaristi.

Gelu Trandafir

Imensa ipocrizie pe care o inghititi pe nemestecate. Campania in cadrul careia este scris acest articol ce acuza finantarile unor miliardari americani anti-avort este finantata de miliardarul american pro-avort George Soros. A mai fost un articol dezlanat publicat acum o luna-doua, contra medicilor care refuza sa faca avort invocand clauza de constiinta. Aceasta e sursa banilor jurnalismfund in aceasta campanie. Sau doar Soros are voie sa sustina financiar campanii in Europa?
https://www.journalismfund.eu/supported-projects/abortion-battleground


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. mă bucur să văd că ați menționat comentariul meu la articolul din G4 media.
    Site-ul respectiv împreună cu HotNews și digi24 sunt vârfurile de lance ale propagandei „progresiste” in mass media românească.
    Întâmplător sau nu tot atunci s-a publicat pe G4Media un articol despre moartea lui David Koch. Să vedeți de comentarii „progresiste”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button