Marxism cultural

În Europa statul desparte până la majorat copiii de părinți care nu încalcă legea, dar ne scandalizăm că imigranții ilegal în SUA sunt despărțiți temporar de copiii lor

O utilizatoare de Facebook a scris de curând despre diferența dintre politica de imigrație a lui Donald Trump și politicile de protecția copillului din Europa, care sunt scăpate de sub orice control, după cum o arată cazul Smicală și altele asemenea. Redăm postarea ei mai jos.


„Vai, copiii sunt despartiti de parintii lor imigranti ilegal, in USA lui Trump! Si plang si se zbat micutii si ii vor pe mama si pe tata.”

Nu v-ar fi rusine de farisei!

Cand sub nasurile voastre se intampla in Europa ca micutii sa fie despartiti ABUZIV de parinti, cand acestia implora ani de zile sa revina acasa, langa mama si tatal lor, cand motivele pentru care sunt saltati din familie sunt halucinante (ii dadea sa manance cu mainile, dulapul de haine nu era ordonat, mama si tata s-au certat, mama e romanca si Statul presupune ca vrea sa fuga cu copiii din Finlanda in Romania) va intoarceti cururile de dezumanizati in fata urletelor, vaietelor si suferintei care pe unii dintre acesti copii ii duc la sinucidere!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Vi se dau rapoarte despre abuzurile acestui sistem european si va faceti ca e vorba doar de o conspiratie a extremistilor de „dreapta”, ca asa ceva nu exista, la fel cum nici girafa de la Antipa nu are cum sa existe.

Macar acei copii ai imigrantilor ilegali se vor intoarce in familiile lor, in timp ce copiii europenilor despratiti abuziv de PC din varii state nordice, vor fi inchisi in foster-ruri sau trimisi prin varii familii de asistenti maternali pana implinesc 18 ani, daca mai apuca sa ii implineasca, cazurile de sinucidere fiind cu mult mai ridicate in randul acestor copii, conform rapoartelor pe care nu va invredniciti sa le cititi.

Va doare sufletul ala meschin abia acum, dar cand in UK timp de 20 de ani cel putin 1000 de fetite au fost abuzate de musulmanii din comunitate, cand Statul UK a tacut malc, cu asistentii lui sociali de la PC in frunte, cu Theresa May in frunte si restul slehtei de „multiculturalisti”, va faceti ca nu intelegeti si daca nu „intelegeti” nu are ce sa miste sufletele voastre impietrite de ideologia de rahat marxista.

Cand omul care a ajutat la aflarea adevarului despre bandele de musulmani pedofili care actionau in UK este arestat si trimis in inchisoare in nici o ora de judecata, pretindeti ca nu e un subiect important pentru Romania, ca noi ne luptam cu PSD, cu coruptia, cu draci in laci.

Cand aceeasi justitie din UK interzice presei sa relateze despre cazul acestui domn, Tommy Robinson pe nume, empatia voastra de mari justitiari sociali dispare.

1000 de fete au fost violate, timp de 20 de ani, in UK!

In Finlanda, copiii Cameliei Simcala au fost preluati de statul finlandez doar pentru ca le-a fost teama ca femeia va pleca cu copiii in Romania si tatal, finlandezul, nu va mai putea sa ii vada, nu ca acel sadic cu patalama de la statul finlandez ar fi vrut vreodata sa isi vada copiii.

Baiatul Cameliei Simcala a reusit sa fuga dintr-un astfel de foster si a alergat spre singurul loc unde spera ca poate fi aparat: acasa la mama lui. A asteptat in tufisurile din fata casei, ascuns, pana cand mama lui s-a intors acasa de la serviciu! A fost vanat insa de politia finlandeza, l-au reperat si incoltit ca pe un animal si l-au bagat cu forta in acelasi foster!

Jafuri inumane de stanga ce sunteti!

Jafuri imorale, vopsite in culori stralucitoare, dar calpe ca sufletul vostru.

Lacrimati acum ca acesti copii sunt despartiti in SUA. Cata jale, cata vuiet!

Nu uitati un singur lucru, acesti copii de imigranti ilegali macar se vor intoarce in familiile lor! Iar parintii acestor copii chiar au comis o ilegalitate! Nu ca in cazul celor din Europa ai caror parinti, multi dintre ei, nu au facut nimic!

Nu ati cerut voi legea „interesului superior al copilului”?! Nu va durea in c.. de abuzurile comise si behaiati ca se respecta doar legea in Europa, ca de ce nu citesc parintii legea ca sa stie cum sa se poarte daca tot emigreaza in astfel de State?

Luati de aici intrebare: de ce nu citesc parintii, imigranti ilegali, legea inainte sa comita o infractiune pentru care risca puscaria in USA?! Adica risca sa mearga la puscarie si copiii lor sa fie preluati de catre PC USA?!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button