miracolul vieţiisarcină

Cel mai tânăr pacient cu coronavirus: O fetiță prematură a învins COVID-19. Este un curcubeu în furtună, spun părinții

de Redactia Stiripentruviata.ro

O fetiță prematură din Scoția, despre care se crede că este cel mai tânăr pacient cu coronavirus, se recuperează după ce a contractat noul coronavirus la vârsta de numai trei săptămâni.

Bebelușa Peyton s-a născut, prin cezariană de urgență, cu opt ​​săptămâni mai devreme decât îi era sorocul, pe 26 martie. Mama ei, Tracy Maguire, suferea de pre-eclampsie, o complicație periculoasă a tensiunii arteriale care poate apărea în sarcină și care poate fi fatală pentru mamă și copil.

Peyton a dezvoltat o tuse ușoară, astfel încât echipa medicală de la Spitalul Universitar Wishaw a decis să o testeze pentru o varietate de viruși, inclusiv pentru noul coronavirus care provoacă boala COVID-19. Când testul pentru cel din urmă a venit pozitiv, mama a plâns.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Medicii au decis să-i permită mamei să rămână cu fiica ei, în timp ce tatăl a intrat în autoizolare la domiciliu.

Atât Peyton, cât și mama ei au fost externate luni, 20 aprilie, și au mers acasă, la Bellshill, în regiunea North Lanarkshire.

„Numai cineva care trecut printr-o situație ca a noastră poate înțelege recunoștința noastră față de personalul medical”, a spus Tracy Maguire, mama fetiței.

Acum familia este acasă și abia așteaptă să le-o prezinte pe fetiță bunicilor acesteia, la finalul restricțiilor de circulație. „Am avut un început furtunos cu ea, dar aceasta nu înseamnă că finalul nu poate fi unul fericit” a spus mama. „Ea este curcubeul nostru în furtuna provocată de acest coronavirus”, a adăugat ea.

În pandemie, întreaga lume redescoperă sensul originar al curcubeului, de simbol al VIEȚII și SPERANȚEI


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button