familievalorile familiei

Camelia Smicală: „Vă rugăm frumos să nu-i lăsați să-i distrugă pe Mihai și pe Maria! Uitați-vă la pozele cu ei când erau acasă!”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Cameliei Smicală tocmai i s-a confirmat că cei doi copii ai săi evadați din centrele de plasament unde erau ținuți forțat de autoritățile finlandeze au fost închiși în instituții psihiatrice.

Copiii au fost despărțiți unul de celălalt, iar Maria a fost dusă la peste 360 de kilometri distanță de casa mamei sale, într-o instituție care pare mai degrabă spital de psihiatrie decât centru de recuperare pentru copiii care au trecut printr-o „criză”, după cum scrie pe site-ul instituției.

Camelia Smicală a lansat un apel pe Facebook:

„Vă rugăm frumos să nu-i lăsați să-i distrugă pe Mihai și pe Maria! Uitați-vă la pozele cu ei când erau acasă!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Într-adevăr, după doi ani în care copiilor nu li s-a permis să-și vadă mama, copiii au primit permisiunea să o viziteze în weekend o dată la tre săptămâni. Aceasta s-a produs după intervenția organizației de apărarea drepturilor omului ADF International. În fotografiile din aceste weekenduri petrecute alături de mama lor, Camelia Smicală, și de sora lor mai mare, Andreea, copii radiază.


Camelia SMICALĂ face publice STRIGĂTELE de AJUTOR ale COPIILOR ei


De ce continuă abuzurile asupra copiilor SmicalăAi o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

4 Comments

  1. Cum pot eu de unul singur să-i salvez acum când ei sunt păziți ca la penitenciare de maximă siguranță ?!
    România ce face ? Ce fac instituțiile abilitate în acest scop ?!

  2. Intr-o Europă liberă, din mileniul trei doi copii sunt despărtiţi de mama si sunt abuzati de o institutie dintr-o tara europeana.. Clasa politica doarme.
    Rusine!
    Eliberati-i pe Maria si Mihai!

  3. Chiar astazi MAE s-a implicat foarte activ, extrem de vocal impotriva „xenofobiei” britanicilor acum, dupa Brexit: vreo doua magazine romanesti din Anglia au primit amenintari si invitatii din partea localnicilor ca patronii sa se intoarca in Romania, iar MAE a intrat in fibrilatie. Pentru Maria si Mihai de ce n-a n-a reactionat macar 10% la fel?!Este revoltatoare inactiunea MAE, a Ambasadei Romaniei din Finlanda si, mai ales placiditatea-sau COMPLICITATEA? Presedintelui.Daca el ar da ordin, MAE s-ar urni, ar iesi din letargia lasa si criminala in care se complace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button