familie

Suspiciuni: Tragerea la sorți a președintelui Biroului Electoral Vrancea pentru referendum ar fi fost aranjată pentru un judecător pro-LGBT

Mariana Grădinescu, judecătoarea din Focșani a cărei fiică s-a numărat printre organizatoarele evenimentului din 24 februarie a. c., a fost desemnată astăzi președinte al BEJ pentru referendum. Grădinescu chiar a participat la evenimentul cu transexualul Patrick Brăila, cel care i-a îndemnat pe elevii prezenți să-și imagineze că el sau alții pot fi orice, numai băiat sau fată nu.

În contextul în care Mariana Grădinescu a participat la acel eveniment, a avut fiica printre organizatori, iar comentariile acestea au fost extrem de jignitoare la adresa celor care au contestat evenimentul, ar fi fost de așteptat ca judecătoarea în cauză să se abțină de la a participa la tragerea la sorți desfășurată astăzi la Tribunalul Vrancea. Incompatibilitatea morală este evidentă în acest caz.

Stiripesurse.ro a anunțat că tragerea la sorți va fi contestată.

Vranceamedia.ro informează că tragerea la sorți care a avut ca rezultat numirea Marianei Grădinescu în funcția de Președinte al Biroului Electoral Județean a fost extrem de problematică:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
  1. Nu a anunțat numele tuturor celor 4 judecători înscriși pe biletele puse în urnă
  2. Nu au fost prezentate biletele pe care să se vadă numele celor 4 magistrați (teoretic putea fi trecut numele unui singur judecător pe toate cele 4 bilete)
  3. Nici măcar grefierei prezente nu i-a arătat biletele desfăcute, în fața camerelor de filmat, astfel încât aceasta să vadă numele judecătorilor trecute pe ele.
  4. Urna din care s-a extras nu era transparentă, așa cum se procedează la aproape toate tragerile la sorți din lumea asta.
  5. Nu a arătat jurnaliștilor prezenți biletul extras pe care să se vadă scris numele judecătoarei Mariana Grădinescu, cea anunțată ”câștigătoare”.
  6. Nu a scos din urnă celelalte bilete pentru a le arăta, astfel încât numele celorlalți 3 judecători să poată fi vizualizate.
  7. Grefiera care a primit biletul de la judecătoarea Matache nu s-a uitat pe bilet să vadă dacă, într-adevăr, numele judecătoarei Mariana Grădinescu este trecut pe el.

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button