homosexualitate

Cadoul lui Obama pentru lobby-ul homosexual: trimiterea la Soci a unei sportive lesbiene de…70 de ani!

flag

Barack Obama, președintele Statelor Unite, își anunțase deja acum câteva luni intenția de a face la Jocurile Olimpice de la Soci o „tribună” pentru lobby-ul homosexual.

Pe 17 decembrie 2013, el a anunțat care va fi componența delegației ce va merge în Rusia din 7 până în 23 februarie. Aici o regăsim pe jucătoarea de hochei Caitlin Cahow, care pretinde a fi lesbiană, dar, de asemenea, pe Billie Jean King, o sportivă de…70 primăveri! De ce face ea parte din acea delegație? Pentru că această fostă jucătoare de tenis este una dintre primele sportive de nivel înalt care și-a declarat public homosexualitatea sa. Genul de caracteristică care vrea de acum mai multă recunoaștere decât Legiunea Onoarei.

Bineînțeles, printre media din sistem este euforie! USA Today vorbește despre o „lovitură de geniu” a președintelui american care a vrut să-și manifeste „dezgustul său” față de legislația rusă care condamnă propaganda homosexuală. Ne-ar plăcea ca și confrații noștri din „marile” surse media să se îngrijoreze mai degrabă în legătură cu influența acestui lobby homosexual care ajunge să dicteze ordinele sale conducătorilor statelor occidentale.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sursă: Știri pentru viață

Traducere: Iulia Maria Iosif


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button