familiehomosexualitate

VIDEO. George Ogăraru susține Coaliția pentru Familie: „Vrem să ne recunoașteți legal într-o singură definiție a căsătoriei: bărbat și femeie”

ogararu
Foto: avantaje.ro

 

Fostul fotbalist George Ogăraru, tată a cinci copii, a lansat de curând un clip video în care se pronunță în favoarea inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției pentru a consacra definiția căsătoriei ca instituție dedicată exclusiv familiei naturale. În clipul video, el afirmă:

Sunt român și tatăl a cinci copii. Căsătorit cu mama copiilor mei, Andreea. Suntem o familie naturală. Biologică. Normală. Cu drepturi egale. Avem ca scop creșterea copiilor, într-un mediu sănătos. Ne dorim continuitate biologică în cadrul propriei familii, dar și ca români. Mă adresez pe această cale Parlamentului României și membrilor lui, pentru revizuirea articolului 48, alineatul 1, din Constituția României. Nu vă cerem mult! Vrem însă ceea ce înaintașii noștri au apărat cu prețul propriei vieți. Vrem să ne protejați familia! Vrem să ne recunoașteți legal într-o singură definiție a căsătoriei: bărbat și femeie!

George Ogăraru a fost fotbalist la Steaua București și Ajax Amsterdam. A jucat și pentru echipa națională a României. După retragerea din viața sportivă, Ogăraru s-a implicat în foarte multe proiecte sociale și a fost vicepreședintele Asociației PRO VITA. Este fondator al centrului de excelență pentru copii și al Academiei de Fotbal George Ogăraru.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și VIDEO: De ce excluderea cuplurilor de același sex din instituția căsătoriei nu este discriminatorie

Citește și Curtea Constituțională a României publică decizia de constituționalitate a inițiativei cetățenești de protejare a familiei naturale prin Constituție

Citește și VIDEO: Cine sunt și cum gândesc susținătorii Coaliției pentru Familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button