familieMarxism cultural

Biroului Național USR a decis ca partidul să se poziționeze împotriva referendumului pentru modificarea Constituției

usr

Miercuri, 31 mai 2017, într-o ședință tensionată a Biroului Național al partidului, conducerea USR a decis prin vot ca partidul să se poziționeze împotriva modificării Constituției pentru definirea mai clară a familiei.

După vot, Nicușor Dan – ales în urmă cu două săptămâni lider USR – a părăsit ședința, spunând că demisionează, au declarat pentru News.ro surse din partid. Ulterior, vicepreședintele USR Elek Levente, președinte al USR Cluj, a declarat că Nicușor Dan își va face publică joi decizia în privința demisiei.

Într-un mesaj ulterior postat pe Facebook, liderul USR a evitat să lămurească situația sa:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi

Clotilde Armand, membră în Biroul Național al USR, a declarat miercuri:

Trebuie să așteptăm cu toții să se limpezească lucrurile și să aflăm ceva oficial din partea partidului și din partea lui Nicusor Dan. Este un moment în care se vor contura mai clar lucrurile în interiorul USR.

Faptul că astăzi s-a votat ca partidul să se pozitioneze împotriva redefinirii familiei nu înseamnă că în acest partid nu sunt și crestin-democrați sau conservatori, care nu trebuie neglijați.

Sursa: News.ro

Citește și OPINIE de la un cititor: „A înțeles Nicușor Dan că USR nu mai este partidul pe care l-a înființat?”

Citește și USR nu este un partid de dreapta: a votat în chestiunea referendumului la fel ca extrema stângă din Parlamentul European

Citește și Cine sunt parlamentarii care au votat împotriva referendumului pentru familie

Citește și Să ne cunoaștem aleșii: Ce este fascismul social și cine sunt ultrașii de genul deputatului Adrian Dohotaru, care acuză conservatorii de „fascism social”?

Citește și Cine este Ulrike Lunacek, europarlamentarul care cere anularea referendumului și care e invitat să adreseze un mesaj video la conferința parlamentarilor USR „Egalitatea de gen: test pentru democrație”

Citește și TEXT + VIDEO. Dep. Matei Dobrovie despre demersul Coaliției pentru Familie: „Sunt creștin și nu îmi e rușine. Dacă Parlamentul împiedică acest referendum, pierde orice credibilitate”

Citește și Numărul 2 de pe lista USR la Senat în Ilfov: Conservatorii sunt „motivul principal al stagnării rasei umane” și să tacă înainte să fie obligați prin presiuni să o facă

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button