miracolul vieţii

Bebeluș născut la doar 25 de săptămâni supraviețuiește în pofida prognosticului medicilor

babyezekial

de Steven Ertelt

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Un bebeluș care nu cântărea cu mult peste 500 de grame i-a șocat pe medici, care nu au crezut că noul-născut prematur va supraviețui. Dar Dumnezeu avea alte planuri cu micuțul Ezekiel Cal Lugo. Părinții lui, Rudy și Nellie, îi spun povestea în filmulețul de mai jos:

„La 1 septembrie 2011 s-a născut, cu patru luni mai devreme, fiul nostru, Ezekiel Cal Lugo. Născut la 25 de săptămâni, cântărea doar 510 g. Doctorii nu se așteptau să trăiască. Dacă supraviețuia, urma să aibă numeroase probleme de sănătate, ne-au spus ei.

Ezekiel, pe care îl alintăm cu numele de Zeke, a supraviețuit și este și sănătos! Dumnezeu a avut alt plan cu micuțul nostru! Vă arătăm acest video pentru a vedea că Dumnezeu este credincios și pentru a inspira și da speranță tuturor celor care au nevoie de o minune. Dumnezeu este viu și face minuni și în ziua de azi!”

Sursa: Life News


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button