dizabilităţi fizicemiracolul vieţii

Prestația uimitoare a unui tânăr orb şi autist a ridicat tot publicul în picioare şi a luat Golden Buzz-ul la America’s Got Talent VIDEO

Momentul lui Kodi Lee, un tânăr de 22 de ani, a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a urcat pe scena America’s Got Talent și a uluit atât juriul cât și publicul.

Kodi Lee a venit în fața juriului însoțit de mama sa, Tina Lee, care a dezvăluit faptul că fiul ei este orb și autist și că „familia a descoperit pasiunea lui pentru muzică încă de când era mic”.

„Când asculta muzică, ochii lui se făceau mari și începea să cânte și atunci am realizat, cu lacrimi în ochi, că este un entertainer. Datorită muzicii, a putut să reziste în această lume. Pentru că, atunci când ești autist, este dificil să faci ceea ce face toată lumea. Muzica, practic, i-a salvat viața”, le-a spus Tina juraților Simon Cowell, Howie Mandel, Julianne Hough și Gabrielle Union.

Tina și-a încurajat fiul, iar când acesta a început să cânte, juriul a fost uimit. Julianne Hough, cuprinsă de emoția momentului a început să plângă, iar publicul s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda pe tânărul talentat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„O să-mi amintesc acest moment tot restul vieţii”, a spus Simon Cowell, unul dintre juraţi.

https://youtu.be/pDPdRYF7hTQ
Sursă: protv.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button