viralvita

Apel umanitar. Fetita jandarmeritei ucise in accidentul de la Tribunal are nevoie de ajutor

Fetita jandarmeritei ucise pe o trecere de pietoni are nevoie de sprijin financiar pentru a se recupera. Larisa Mihaela, are leziuni cerebrale extrem de grave, iar familia micuței are nevoie acum de sprijin financiar ca să poată continua tratamentul copilului.

„Pentru depasirea momentelor grele cu care se confrunta familia indoliata si recuperarea fetitei fac un apel umanitar pentru sprijin financiar in ceas de grea suferinta, colegilor, celor care au cunoscut-o si tuturor oamenilor de bine, sa ajute familia acesteia cu fonduri banesti, pe masura posibilitatii fiecaruia. Eventualele sume pot fi depuse in contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON, deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel”, este mesajul postat pe Facebook de Airinei Oliviu.

 

Tragicul accident s-a petrecut în luna noiembrie, în municipiul Suceava, pe o trecere de pietoni din zona Palatului de Justiţie când s-a produs accidentul. Irina Cristina Airinei era la primbare cu fetiţa ei şi s-a angajat regulamentar în traversarea străzii când şi ea şi copila aflată în cărucior au fost lovite de un şofer de 26 de ani. Irina a murit la spital. Şoferul se află în arest preventiv.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

 

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


One Comment

  1. Din cate stiu daca masina aceea are RCA valabil se pot incasa pana la 6.000.000 euro ptr. deces si invaliditate. Se pot cere sume in avans de la asigurator de catre rude direct in contul indicat.
    Daca nu are RCA trebuie adresat la ,,Victimile strazii,,.
    Toate cele bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button