viralvita

Vrei să scrii pe teme pro-viață și pro-familie? Trimite-ne textele! Oferim feedback profesionist și te publicăm

Hei, tu, omul cu valori pro-viață și pro-familie care dai toată ziua scroll pe Facebook să vezi ce postează alții, e timpul să faci și tu ceva pentru cauzele în care crezi. Te informezi? Foarte bine. Dar hai să treci la un alt nivel. Nu ține lucrurile pe care le știi doar pentru tine. Spune-le și altora.

Parcă te aud: „Mda…, dar eu nu scriu bine, dar nu e suficient de…, dar nu sunt jurnalist profesionist, dar n-am talent…”. Știi vorba aia că succesul înseamnă 99% efort si 1% talent? E o mică șansă să ai talent? Încearcă si o sa vezi!

Uite cum facem: tu scrii opiniile tale pe diferite subiecte pro-viață sau pro-familie și ni le trimiți pe adresa: stiripv@gmail.com. Noi iți oferim oportunitatea de a primi feedback de la un jurnalist profesionist și de a scrie din ce în ce mai bine, iar dacă textele sunt potrivite, le publicăm.

Mai știi pe cineva care ar putea face același lucru? Dacă răspunsul este da, trimite-i acest link și ajută pe cineva să facă un lucru bun pentru umanitate.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button