familie

Adelin Udeanu: „E prima dată când pot alerga pentru a ajuta pe cineva”

De Ziua Copilului se va desfășura ultramaratonul 100 for Children, eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Redacția Știri pentru viață a realizat o serie de interviuri cu cei care aleargă la maraton. Astfel veți avea ocazia să cunoașteți câte un participant în fiecare zi.

Ce v-a determinat să vă înscrieți la Maratonul 100 for Children? Știți vreo situație concretă care v-a convins că acțiunile de susținere sunt cu adevărat eficiente în a îmbunătăți viața si șansele unui copil?

Îmi plac lucrurile noi și pentru mine e prima data când pot alerga pentru a ajuta pe cineva, așa că mi-am spus că trebuie să fac neapărat asta. Nu am o situație concretă, dar am auzit de multe ori de oameni cu inimă mare care i-au ajutat pe copii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ce vă vine în minte când vă gândiți la Părintele Tănase și la copiii de la Valea Plopului?

Când mă gândesc la Părintele Tănase și la acești copii, îmi vine în minte scena cu Iisus când spune: „Lăsați copiii să vină la mine!”.

Ce i-ați spune unei femei care află că este însărcinată într-un moment dificil pentru ea și pentru tatăl copilului, iar cei din jur o presează să facă avort?

Nu m-am născut într-o familie bogată, iar părinții mei întotdeauna au trecut prin greutăți. Nu e ușor să crești un copil, dar este cel mai frumos dar pe care îl poți primi, așa că nu renunța la el, ci luptă cu toată puterea pentru a-l păstra.

De ce credeți că este nevoie ca tinerii să facă voluntariat pentru viață?   

Pentru că tinerii sunt viitorul. Ei sunt plini de viață, pun suflet și pasiune în ceea ce fac și asta contează mult.

Dacă ați avea în fața dumneavoastră un om care ar putea face o donație pe site-ul www.provita.galantom.ro, cum l-ați convinge?

I-aș spune că dacă vrea să facă un bine în lumea asta plină de rău, acum e momentul.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button