familie

Pe 31 mai oamenii aleargă la Maratonul 100 for Children

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment sportiv de alergare pe o distanță de 100 kilometri, distanța între București și tabăra de la Valea Plopului. Evenimentul este 100% caritabil și se va desfășura de Ziua Copilului, cu scopul strângerii de fonduri pentru copiii aflați în tabăra de la Valea Plopului.

Evenimentul este non-competitiv, singura limită fiind de a parcurge tot traseul într-o singură zi, timpul maxim estimat pentru parcurgerea întregii distanțe fiind de 12 ore.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Data evenimentului este 31 mai 2014.

Traseu: București – Valea Plopului

Distanța: 100 km, startul va fi undeva în zona Otopeni.

Probe:

1.Ștafetă Echipă 5 participanți – fiecare participant va alerga cât va putea și in ce ordine se stabilește în echipă. Important este ca echipă sa parcurgă întreaga distanță și fiecare participant să alerge.

2. Ștafetă Echipă 2 participanți

3. Participant Individual – va parcurge singur întreaga distanță.

Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi aici.

Redacția Știri pentru viață își propune să realizeze o serie de interviuri cu cei care aleargă la Maratonul 100 for Children. Astfel veți avea ocazia să cunoașteți câte un participant în fiecare zi.

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button