valorile familiei

Mamele au superputeri: O gravidă salvează trei copii de la înec

de Redacția Stiripentruviata.ro

Pentru Alyssa DeWitt și copiii ei, aceea ar fi trebuit să fie o zi obișnuită pe plaja de la Lacul Michigan, dar ziua de distracție a devenit rapid terifiantă. Cu toate acestea, Alyssa DeWitt, care este însărcinată în cinci luni, a ajuns să salveze trei copii de la înec și a devenit eroină.

DeWitt a scris pe contul ei de Facebook că la început nici nu dorise să meargă la plajă, pentru că era vânt în ziua aceea. „Dar ceva mi-a spus să plec și așa am făcut”, a scris ea. „Am dus copiii la debarcader, deși noi niciodată nu mergem în partea aceea. Niciodată. Dar, dintr-un motiv sau altul, mi s-a părut că acolo era cel mai bine. Nu voi crede niciodată că a fost doar o pură coincidență că ne-am aflat acolo. Am fost acolo pentru că acolo îmi era scris să fiu în acel moment … și sunt foarte recunoscătoare pentru aceasta. ”

În timp ce ea și copiii erau pe plajă, femeia a observat mai multe perechi de mâini care fluturau frenetic din apă și a acționat imediat. Asigurându-se că îi scoate mai întâi pe copiii ei în siguranță din apă, Alyssa DeWitt a fugit la  debarcader și a sunat la numărul pentru Urgențe.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Doi copii care înotau pe lângă debarcaderul First Street Beach își pierduseră puterile și erau prinși de un curent acvatic împreună cu un al treilea care intrase în apă încercând să-i salveze. Toți trei aveau sub 15 ani.

Curentul îi trăgea tot mai departe de mal și îi izbea violent de peretele digului. Nu era nimeni care să-i poată ajuta.

„Nu credeam că mă puteau auzi. Nici eu nu-i auzeam de pe mal ”, a povestit ulterior femeia unor reporteri de televiziune. „Nu făceam decât să strig în telefon spunându-i operatorului de la serviciul de Urgențe că niște copii se înecau”.

Și-a dat seama că trebuia să facă ceva înainte ca acolo să ajungă ajutoarele. „Am lăsat telefonul deschis în mijlocul apelului de urgență, m-am dus pe dig, m-am aplecat spre ei și le-am spus să mă prindă de mână.

De fiecare dată când îi prindeam și începeam să-i trag din apă, un val îi lovea și îi trăgea înapoi în apă”, a povestit femeia. „Nu o să uit niciodată. Unul din copii, o fată, s-a uitat la mine și mi-a spus: «O să mor.» îmi vine să plâng de fiecare dată când îmi amintesc. I-am spus: «Îți promit că nu te las să mori aici. O să te scot din apă. »”

Și, ca prin minune, mămica a reușit să se țină de cuvânt. I-a salvat pe toți trei.

„Am avut un puseu de adrenalină și am reușit cumva”, a scris ea pe Facebook. „I-am tras în sus pe peretele digului, în timp ce valurile mă izbeau și pe mine și trăgeau copiii încolo și încoace. Am tras cu toată puterea de mâinile alunecoase și umede. Era să cad și eu în apă de câteva ori. Trebuia să fac tot ce puteam, ca să mă țin de cuvânt. ”

La scurt timp după ce femeia i-a scos din apă pe copii, a sosit poliția. Iar Josh Glass, șeful poliției din Manistee, nu i-a minimizat curajul. „Cu toții credem că puteam face un anumit lucru într-o situație dată, dar este foarte dificil când te confrunți cu situația efectiv. Această doamnă nu a ezitat să-și pună în pericol propria siguranță și îi suntem extrem de recunoscători pentru aceasta. Este o eroină”, a spus el.

Nimeni nu a fost rănit grav, iar bebelușul pe care Alyssa DeWitt îl poartă în burtică nu a fost afectat. „Sunt foarte recunoscătoare că am fost la locul și momentul potrivit”, a mai scris ea. „Îmi iubesc copilașii ceva mai mult astă seară. Sunt sigur că și părinții acestor trei copii simt la fel. Bun este Dumnezeu!”

Sursa: Live Action


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button