valorile familiei

Radu Buzăianu despre Dan Barna, Antonio Andrușceac, Adrian Mutu și fotbalistul care se plimbă seara prin parc

de Radu Buzăianu, Facebook

La sectorul 4, USR propune candidatura unui om pe care l-am ascultat vorbind în câteva rânduri și mi-a rămas în minte ca fiind un om cu sens. Îl cheamă Antonio Andrusceac.

După care citesc că s-a cerut retragerea lui, că e controversat. Apoi citesc de ce e controversat. E controversat că a zis acum 5 ani o chestie. Și asta l-a făcut controversat. Fiți atenți ce chestie a zis și de atunci a devenit controversat.

A zis că degeaba femeile se luptă pentru funcții. Că împlinirea cea mai mare e când devin mame. De atunci omul e controversat. El fiind membru fondator USR.

USR e condus de unu care a făcut afaceri cu fonduri europene cu care ar fi trebuit să creeze locuri de muncă pentru oameni cu handicap. A luat banii și n-a creat niciun loc de muncă. Și acestuia i se pare controversat candidatul cu declarația cu femeile mai împlinite în general ca fiind mame, decât ca fiind carieriste.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ca și cum, lui Adrian Mutu i s-ar părea că un jucător dintre ai lui, care se plimbă seara prin parc, duce o viață cam extrasportivă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Bună ziua! Tocmai,asta fac cei veniți de un an în această UNIUNE,e mare diferență între ce s-a vrut în Uniți Salvăm România și ce este acum .Eu mi-am dat demisia din Filiala ce am participa la înființarea ei,din cauza acestor parveniți doar ptr. funcții și ciolan.Cît despre dl.Antonio Andrusceac am numai cuvinte de bine,l-am cunoscut ,ba chiar si-a facut timp si a venit să ne ajute la Moreni participînd la un dintre ședințele C.L. Moreni,un om de calitate ,ce acestă Uniune Salvăm Romînia nu-l merită,e deasupra multora din conducerea B.N
    al Uniune.Cred ca merită tot sprijinul cetățenilor din S4 ptr. candidatura ce o merită cu prisosință. Asta v-o spune unul care e si face parte dintre oamenii simpli ce a luptat ptr. Oameni.Dar de multe ori îți pui întrebare oare oamenii merită a face ceva ptr. ei? Mult succes dl Antonio Andrusceac! Un sfat dacă permiteți, participați independent,acest nu merită oameni că dumneata si mine.Să avem succes in tot ce încercăm a face bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button