familiesarcinăvalorile familiei

„Mulțumesc, viață!” A născut prezentatoarea româncă jignită de unii din telespectatorii belgieni pentru că apărea „prea însărcinată” pe ecran

de Redacția Stiripentruviata.ro

Marți, 14 ianuarie, a născut Daniela Prepeliuc, o româncă din Rădăuți stabilită în copilărie în Belgia și care în prezintă rubrica meteo la o televiziune din această țară.

Românca, în vârstă de 35 de ani, este căsătorită cu un jurnalist local, Quentin Warlop, și a ales să lucreze până într-un stadiu avansat de sarcină, informează Perfecte.ro.

Majoritatea comentatorilor de pe social media au aprobat curajul ei, dar au fost și unii telespectatori ai postului RTBF care s-au simțit jigniți de vederea sarcinii și i-au aruncat calificative precum ,,salam transparent”, „balon”, „îngrozitor”, „ridicol”, „e prea însărcinată pentru acele haine”.

Aceștia din urmă probabil că nu-și dau seama că adevărata indecență nu este să fii femeie, ci să privești femeia ca pe un obiect decorativ.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După naștere, românca a scris plină de bucurie pe Instagram:

Prima zi a restului vieţii noastre. Victor şi-a arătat vârful nasului la ora 10.27. Quentin nu putea cere un cadou mai frumos de ziua lui. Nu ne mai săturăm să-l privim, să-l atingem şi să-l simţim, Mulţumesc, viaţă


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button