familie

360 de copii din județul Alba beneficiază de Proiectul „Prevenirea abandonului școlar”

În cadrul proiectului coordonat de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia copiii primesc zilnic, din 7 octombrie 2019, hrană, sprijin în efectuarea temelor, consiliere psihologică și activități de dezvoltare personală și recreative.

Această colaborare a demarat în anul 2015, în cadrul unui Program de Cooperare Româno-Elvețian acordat unui consorțiu format din Fundația HEKS/EPER Elveția și Fundația FAER Reghin și implementat, până în anul 2018, în șapte județe din România. Începând cu anul 2019, pentru județele Alba și Covasna, a fost aprobată o extensie a programului pentru încă doi ani, datorită implicării semnificative a autorităților locale și a interesului manifestat de unitățile școlare, datorită administrării eficiente a resurselor de către partenerii locali și a rezultatelor obținute cu elevii de-a lungul anilor.

„Toți copiii sunt făpturi minunate care ne înfrumusețează viața și ne dau sens. Pentru a-i crește frumos, este necesar să le fim alături în necazurile și greutățile prin care ei trec adesea, să-i ajutăm să le depășească. Mulțumim lui Dumnezeu că acest Proiect poate să continue și apreciem pe cei care, în aceste vremuri atât de tulburi, aleg să aibă încredere și să se implice în ajutorarea copiilor nevoiași”, a declarat părintele Nicolae Ignat, președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Sursă: reintregirea.ro

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button