eutanasielibertate de conștiință

Soros finanțează grupurile care promovează eutanasia și sinuciderera asistată în lume

Miliardarul George Soros, cunoscut pentru sprijinul financiar consistent acordat industriei avorturilor din SUA, dar și în lume, este și unul din principalii susținători ai organizațiilor care promovează eutanasia și sinuciderea asistată.

Open Society Foundation a donat 540.000 de dolari Centrului Național pentru Moarte cu Demnitate, una dintre primele 3 organizații din lume care susțin sinuciderea asistată. Aceste organizații fac presiuni asupra autorităților din țările unde acționează pentru legalizarea eutanasiei.

Soros a donat și în trecut pentru lobby-ul legalizării eutanasiei. Astfel, în 2010 fundația lui a donat 1 milion de dolari asociației pentru sinuciderea asistată Compassion & Choices.

În ultima perioadă au atras atenția în special donațiile către lobby-ul pro-avort, care se ridică la sute de milioane de dolari, însă nu este însă de mirare că Soros se orientează și către alte direcții ale susținerii morții având în vedere predilecția lui pentru organizații care sunt un afront la adresa vieții. 

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: lifenews.com


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button