libertate de conștiință

Statele Unite: Un faimos jurist cere boicotarea Mozilla după ce președintele companiei s-a scuzat că a susținut căsătoria și familia naturală

Firefox-240x230

 de Thaddeus Baklinski, LifeSiteNews.com, 31 martie 2014

Un academician catolic de marcă și apărător at căsătoriei tradiționale cheamă la boicotarea companiei hi-tech Mozilla după ce Brendan Eich, noul președinte-CEO al acesteia, a cedat presiunilor din interiorul companiei și din afara ei, scuzându-se pentru că a susținut căsătoria tradițională. Eich donase în 2008 suma de 1.000 de dolari pentru a susține o inițiativă legislativă californiană care se opunea legiferării „căsătoriei” între persoane de același sex. Noul CEO și-a cerut scuze pentru aceasta și s-a declarat „implicat activ în favoarea egalității”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În urma acestei retractări, dr. Robert P. George, profesor de jurisprudență la Universitatea Princeton, numit de ziarul New York Times drept „cel mai influent gânditor conservator creștin din America”, a scris pe pagina sa de Facebook:

„Angajații de la Mozilla cred că oameni ca mine și ca voi nu dau dovadă de moralitatea care se cere la ei în companie (…). Păcatul președintelui companiei este de neiertat din perspectiva noii moralități. Probabil că va fi curând înlocuit”.

Profesorul Robert P. George este renumit în toată lumea pentru cursurile pe care le predă pe subiecte precum interpretarea Constituției, libertățile civile și filozofia legii.

Profesorul a declarat că nu va mai folosi produsele Mozilla, printre care cel mai  cunoscut este programul de navigare pe Internet cu același nume.

„De ce să contribui la prosperitatea celor care mă exclud?”, se întreabă retoric profesorul de la Princeton pe pagina sa de Facebook.

El ne îndeamnă să ne convingem prietenii care cred în valorile tradiționale și în familia naturală să facă la fel.

Puteți contacta Mozilla pentru mesajul vostru personal la:

http://www.mozilla.org/en-US/contact/spaces/


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button