familie

Viorel Iuga: Manipulați și călcând în picioare drepturi fundamentale, liderii noștri au mai încercat o soluție acidă: reeducarea părinților!

Sper că românii își vor deschide ochii și nu vor înghiți niciun proiect de acest gen.

Chiar dacă proiectul are și aspecte pozitive, toți știm că amestecarea plevei cu grâul este distrugătoare. Sper că nu va dura mult și majoritatea cetățenilor români vor înțelege că SOLUȚIA pentru reabilitarea României este reeducarea politicienilor. Ar fi vremea ca politicienii români să caute binele cetățeanului român și binele familiilor acestei țări!

P.S. În cazul în care nu se vor găsi resurse pentru reeducare sau cei în cauză nu vor accepta prioritatea binelui cetățeanului, există o altă soluție…!

Viorel Iuga,
Președintele Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România
Sursa: NewsNet Creștin

Strategie a Ministerul Educației Naționale prin care părinții și copii ar fi educați să accepte homosexualitatea

Despre Strategia națională de educație parentală: Guvernul nu are dreptul să descalifice opțiunile de viață, fie ele conservatoare sau progresiste, ale părinților

Strategia națională de educație parentală a plagiat un studiu UNICEF vechi de șapte ani

Trimite-le scrisoarea aceasta funcționarilor de la Ministerul Educației care au propus strategia națională de educație parentală

Pe de o parte, PSD susține referendumul pentru familia naturală, pe de alta promovează valorile LGBTQ și „diversitatea familială”

Strategia de educație parentală a PSD le dă de lucru ONG-urilor pro-LGBT, pro-avort și… anti-PSD

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button