familie

Pe de o parte, PSD susține referendumul pentru familia naturală, pe de alta promovează valorile LGBTQ și „diversitatea familială”

de Daniel Uncu, Facebook

PSD nu este un partid. Este o gasca infractionala. Nu are, de fapt, nici doctrina si nici ideologie. Nu are nici macar un program politic de la care sa se revendice. Are doar documente de partid, pe hartie si interese de sorginte penala, in realitate.

PSD este pur si simplu o adunatura de epigoni jalnici ai unei remanente tentatii ideologice de Stanga, manipulata, santajata si recompensata in stil mafiot, condusa de o banda de indivizi cu vocatie infractionala, care isi pastreaza coeziunea doar prin intermediul intereselor legate de accesul ilegal la resursele statului. Resurse pe care le acceseaza si insuseste in chip fraudulos. Iar exceptiile, rare si incomode pentru „partid”, nu fac decat sa confirme regula.

Ultima demonstratie a lipsei de coerenta doctrinara – a lipsei de de doctrina, de fapt – ne-a fost servita de Ministerul Educatiei, care propune crearea unei retele de profesori progresisti, care sa indoctrineze copiii si adolescentii cu valorile LGBTQ si cu cele ale familiilor alternative!

Ipocrizia la cotele grotescului: pe de o parte, PSD sustine modificarea Constitutiei, modificare prin care sa se precizeze ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie iar pe de alta parte, sustine prin intermediul Ministerului Educatiei valorile LGBTQ si promoveaza „diversitatea familiala”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asa cum am scris de atatea ori, PSD nu face decat sa aresteze pe ici, pe colo, discursul crestin-democrat/conservator al inexistentei Drepte politice si sa il foloseasca ipocrit in functie de necesitati. PSD nu crede in nimic altceva, decat in perpetuarea sa la putere, cu orice pret, intru devalizarea pe mai departe a bugetului de stat si prezervarea propriilor privilegii politico-economice. Atat.

Nu trebuie sa omitem faptul ca intreaga „filozofie” a Strategiei parentale 2018-2025 musteste efectiv de idei marxiste si neomarxiste – extrase parca din Teoria critica a Scolii de la Frankfurt, referitoare la faptul ca realitatea obiectiva nu exista in ceea ce priveste familia, ci ea este un artefact tributar unui determinism care incatuseaza si opreseaza realitatea. Ca sa vezi! De aceea familia traditionala este depasita si reprezinta efectul conservatorismului societal.

Citesc si nu imi vine sa cred!

Cand ziceati ca se organizeaza referendumul ala ?

Strategia națională de educație parentală – documentul oficial supus dezbaterii publice până la 10 iulie 2018

Pe site-ul ministerului este aici

Propuneri, sugestii și observații pot fi trimise pe adresa de e-mail dezbateripublice@edu.gov.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button