familieMarxism cultural

VIDEO. Referendumul nu e glumă și nu e deloc inutil: Mașina soției părintelui Dan Damaschin, vandalizată cu scene obscene

Părintele Dan Damaschin, Preot la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, care s-a implicat împreună cu soția în sprijinirea campaniei pentru referendum, a descoperit în seara zilei de sâmbătă, 6 octombrie 2018, că mașina soției fusese vandalizată cu semne obscene.

Vizibil tulburat, părintele Damaschin a spus câteva cuvinte despre această întâmplare într-un video live pe Facebook. El a declarat că va reclama la poliție incidentul, pe care îl pune pe seama implicării sale și a soției în sprijinirea campaniei pentru referendum.

VIDEO

Părintele Dan Damaschin este foarte cunoscut pentru neobosita muncă de misiune pe care o face, în special cea de ajutorare a familiilor și mamelor singure.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Părintele Dan Damaschin de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași a construit două cămine pentru 100 de mame fără adăpost sau victime ale violenței domestice


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button