religie

Părintele Dan Damaschin de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași a construit două cămine pentru 100 de mame fără adăpost sau victime ale violenței domestice

Părintele Dan Damaschin de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași a revenit în atenția presei odată ce se apropie finalizarea lucrărilor la cele două clădiri pe care le-a ridicat prin intermediul asociației Glasul Vieții: casa pentru mame victime ale violenței domestice de la Valea Lupului și căminul pentru femei fără adăpost de pe strada Cicoarei din Iași.

Părintele este cunoscut pentru numeroasele sale lucrări de caritate, pentru care cere în mod constant sprijinul prin intermediul contului personal de Facebook.

O zicere a părintelui Dan Damaschin:

Dacă vă uitați la cele mai mari patru genii ale României, Eminescu,Enescu, Brâncuși, Grigorescu, toți erau născuți după cinci, șase sau șapte frați. De asta nu se mai nasc geniile… Mama lui Eminescu putea să spună foarte bine că nu-i mai trebuie copii pentru a trăi ea bine

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

De curând, Antena 3 a făcut un reportaj despre el.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button