familie

Revista presei pro-viață și pro-familie: 2 martie 2015

Presa de limbă română:

Patriarhul Daniel: Înscrierea la ora de religie, un act de mărturisire a credinței (Adevărul, Redacția Adevărul, 1 martie 2015)

Sunt CĂSĂTORIȚI de aproape zece ani, dar nu au întreținut relații intime niciodată. VEZI de ce (EVZ, Otilia Luca, 1 martie 2015)

Biserica Catolică RISCĂ o schismă din cauza căsătoriilor între persoanele de același sex (ActiveNews, 1 martie 2015)

Cluj: Vioara lui George Enescu cântă pentru copiii cu insuficiență renală (Agerpres, Marius Septimiu, 28 februarie 2015)

Dă-mi 1 leu, te rog, ca să construim un spital pentru copii”. CEL MAI BUN TATĂ le propune românilor un proiect în premieră (Gândul, 1 martie 2015)

Ce soluție a găsit statul american Indiana pentru mamele care vor să-și abandoneze nou-născuții. „Dacă acesta este răspunsul, îl acceptăm” (Gândul, 1 martie 2015)

Maica Domnului – mamă pentru veșnicie (Doxologia, 27 februarie 2015)

Ce este, de fapt, mărțișorul: „Firul răsucit simbolizează înlănțuirea zilelor, într-o luptă continuă între rău și bine, între viață și moarte“ (Adevărul, Mariana Iancu, 1 martie 2015)

Cu cât s-a vândut o nevastă la târgul de mirese rrome (Adevărul, Oana Bâltoc, 1 martie 2015)

Ministerul Sănătății a demarat o anchetă după ce o tânără de 24 de ani a murit în timpul unei operații de cezariană (Adevărul, Claudia Spridon, 1 martie 2015)

FOTO Lecție de bunătate de la câțiva elevi din Negrești: vând la târguri mărțișoare și genți făcute de ei, ca ridice o casă pentru o mamă sărmană cu trei copii (Adevărul, Simona Voicu, 1 martie 2015)

„Copiii de la școală vorbeau că semănăm foarte mult!” Uite cum s-au regăsit niște frați, după mai bine de 17 ani! Povestea aceasta depășește orice imaginație! (Antena 1, 28 februarie 2015)

Presa internațională:

It’s time to refute more pro-abortion myths (LiveActionNews, Rebecca Downs, 28 februarie 2015)

5 wonderful things pro-lifers do to help women and kids (LiveActionNews, Christina Martin, 28 februarie 2015)

Especially in the womb, black lives matter! (LiveActionNews, Faith Kuzma, 28 februarie 2015)

Late term abortion clinics lie to women about fetal development (LiveActionNews, Kristi Burton, 28 februarie 2015)

Meet 6 women who regret their abortions (LiveActionNews, Kristi Burton, 28 februarie 2015)

Illinois lawmakers file bill that would require abortion clinics to have inspections (LiveActionNews, Susan Michelle, 28 februarie 2015)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button