valorile familiei

VIDEO. Senatorul Doina Fedorovici votează DA la referendum

Mesajul Doinei Fedorovici, senator de Botoșani (PSD):


#Hai_la_Referendum #Dă_o_șansă_viitorului!

📌 România are nevoie de implicarea noastră, a fiecăruia. #Votează #DA pe 6-7 Octombrie!

📌 Eu alături de familia mea, de soțul meu și fiica mea votez la Referendumul din 6-7 octombrie pentru familia rezultată din căsătoria între un bărbat și o femeie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

📌Familia este nucleul de bază prin care un bărbat și o femeie pot să dea naștere, să educe și să pregătească pentru viață un copil. În absența acestei legături nu putem să vorbim de o societate sănătoasă care să pună pe primul loc creșterea natalității și dezvoltarea normală a fiecăruia dintre noi.

📌 Trebuie să fim 6 milioane de persoane care să votăm la referendum pe 6-7 octombrie.
Gândiţi-vă că nu noi vom suferi, ci urmaşii şi urmaşii urmaşilor noştri.

📌 Dumnezeu și-a desăvârșit creația după ce a făcut omul, după ce a făcut bărbatul și femeia.
De aceea vă îndemn pe toți cei care prețuiesc ce este mai bun și mai înalt în om, să vină la referendum și să voteze pentru clarificarea definiției căsătoriei în Constituție. Nu va fi un vot pentru sau împotriva cuiva, pentru sau împotriva unor categorii de persoane. Va fi un vot despre cum ne dorim să arate societatea în care trăim. Referendumul pentru familie nu este o incitare la ură, la violenţă, la homofobie. Este vorba doar de apărarea unor valori morale şi a unor principii. Avem cu toții această datorie creștinească și față de societate, de a ne prezenta și de a ne declara identitatea, de a ne mărturisi credința, de a ne exprima și apăra valorile.

📌 Familia este mai întâi de toate un dar al lui Dumnezeu pentru umanitate. Vino pe 6-7 octombrie la vot și spune Da pentru familia rezultată din căsătoria între un bărbat și o femeie.

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button