trafic de persoane

VIDEO. Reportaj la Caracal: „Ăsta e sistemul. De regulă, dacă vorbești de trafic de persoane, apar clienți din structuri cheie: Primărie, Poliție, Procuratură și altele”

Reportajul „Trafic la nivel înalt” realizat de Evghenia Kironaki pentru emisiunea „În premieră” de la Antena 1 TV dezvăluie înalta protecție de care se bucură traficanții de persoane chiar în instituțiile care ar trebui să-i aresteze și să contribuie la condamnarea lor.

În film, un ofițer de la Combaterea Crimei Organizate, afirmă:

„De regulă, dacă vorbești de trafic de persoane, apar clienți din structuri cheie: Primărie, Poliție, Procuratură și altele.”

Dezvăluirile sunt cutremurătoare: cum își fac de cap interlopii sub ochii poliției; condamnări pentru viol care se transformă într-un an de detenție în semilibertate în arestul poliției locale; polițiști care abuzează minore livrate de interlopi și care se arată deranjați de părinții care vin la ei cu dovada că fiica lor este ținută cu forța și exploatată; o fată drogată și abuzată care nu poate fi recuperată nici până în ziua de azi, rămânând sechestrată sub ochii propriilor părinți și ai întregii comunități locale; o femeie însărcinată în șapte luni care a fost răpită și violată.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În film, „cuscrul” lui Dincă și o fată abuzată vorbesc despre rețele care trafichează fete în Italia și Germania. Cuscrul lui Dincă a încercat să o racoleze pe realizatoarea reportajului, sugerându-i și că Alexandra și Luiza ar fi fost și ele scoase din țară.

Documentarul dezvăluie felul în care corupția morală se transformă în corupție instituțională și factor de disoluție pentru întreaga comunitate.

Părintele Dan Damaschin și băiatul care vrea să schimbe lumea. Corupția se combate crescând oameni integri

VIDEO


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button