avortMarşul pentru Viaţă

VIDEO și transcriere integrală. Kellyanne Conway la Marșul pentru viață de la Washington: „Sunt soție, mamă, catolică, sunt consiliera președintelui SUA și da, sunt pro-viață!”

P11105883_810_500_55_s_c1
Kellyanne Conway, care a participat la multe ediții ale Marșului pentru viață, a sosit la ediția din acest an a evenimentului îmbrăcată în aceeași manta pe care a purtat-o la inaugurarea președintelui Trump – un model marca Gucci inspirat din uniformele purtate în Războiul de Independență SUA (Foto: John-Henry Westen, LifeSiteNews)

 

LifeSiteNews, 27 ianuarie 2017

În 27 ianuarie 2017, cea mai puternică femeie de la Casa Albă a urcat pe scena Marșului pentru viață de la Washington înainte ca vicepreședintele Pence să-și livreze discursul și s-a prezentat astfel:

Sunt Kellyanne Conway. Sunt soție, mamă, catolică, sunt consiliera președintelui SUA și da, sunt pro-viață!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ea și-a continuat astfel discursul:

„Convingerile, determinarea și credința voastră sunt impresionante și au capacitatea de a mișca lucrurile. Asistăm la zorii unei zile noi pentru viață.

De ce suntem aici? Ce înseamnă să ne aflăm aici, să facem parte din această mișcare incredibilă, să ne confruntăm cu ciriticile și ridicolul, legile și făcătorii de legi care ne minimalizează drepturile fundamentale care stau la temelia societății? Înseamnă că protejăm și promovăm cel mai prețios dar din lume, darul vieții. Înseamnă că stăm puternici împreună împotriva indiferenței și nejustificabilului, că stăm puternici împreună pentru copiii din pântece.

Nu e întâmplător că primul drept menționat în Declarația de Independență este dreptul la Viață. Este un drept. Nu este un privilegiu și nici o alegere. E de la Dumnezeu. Este unic și este superb.

S-a terminat cu noțiunea «ce nu se vede nu există». Știința și medicina s-au alăturat religiei și moralității făcându-i pe americani să reconsidere viața umană, în toată fragilitatea, dar și triumful ei. Uitați-vă la o ecografie. Faceți cunoștință cu un copilaș înfloritor care s-a născut prematur la 24 de săptămâni și care, cu ajutorul intervențiilor medicale va avea o viață spornică și sănătoasă.

Vorbiți cu nenumăratele femei care s-au confruntat cu dificultăți în a concepe sau a păstra sarcina, apoi s-au bucurat să primească o minune. Sau cu cuplurile care sunt acum părinți pentru că cea mai bună opțiune pentru ei a fost adopția, nu avortul.

Fiecare zi reprezintă o luptă pentru viață. Dar astăzi are loc și o celebrare a vieții. E timpul să vă înălțați vocile, dar și spiritul. La câțiva pași distanță de aici, la Casa  Casa Albă, președintele și vicepreședintele stau la birourile lor și iau decizii cu privire la viitorul națiunii, dar sunt în același timp și aici, alături de voi.

Pasiunea cu care aceștia au apărat viața în calitate de candidați la președinție a demonstrat unei națiuni că este posibil să depășești indiferența și insultele prin curaj și convingere. Iar acțiunile lor ca președinte, respectiv vicepreședinte, vor ajuta cauza aceasta.

Suntem într-un moment extrem de promițător pentru mișcarea pro-viață și pro-adopție. Mesajul și acțiunile noastre trebuie să se îndrepte și către femeile care se confruntă cu o sarcină neplanificată. Ele trebuie să știe că nu sunt singure și nu sunt judecate și să simtă că sunt și ele protejate, îngrijite și sărbătorite.

Așadar, mesajul nostru către Marșul pentru viață 2017 este foarte clar: vă auzim, vă vedem, vă respectăm și așteptăm să lucrăm cu voi.

Și da, pășim, mărșăluim, alergăm și ne străduim în continuare alături de voi.

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să binecuvânteze America!”

Kellyanne Conway nu este nici pe departe străină de acest eveniment anual, la care a mai participat în repetate rânduri.

Licențiată în drept, Conway este fondatoarea unei firme de marketing și comunicare și locuiește într-o suburbie new-yorkeză care se numără printre cele mai bogate din SUA. Împreună cu soțul ei, avocatul George Conway, are doi gemeni, băiat și fată, în vârstă de 12 ani, și ale două fete în vârstă de 8, respectiv 7 ani.

Întrebată cum se descurcă cu o meserie foarte solicitantă și o familie numeroasă, ea a dat o replică devenită celebră pe net:

Nu joc golf și nu am amantă. Copiii sunt pe primul loc.

 

Citește și 12 lucruri despre Kellyanne Conway, femeia cu cea mai înaltă poziție de la Casa Albă, care va vorbi la Marșul pentru viață 2017, Washington, DC

 

VIDEO

Citește și Students for Life din SUA ne arată în 88 de secunde sutele de mii de participanți la Marșul pentru viață 2017 Washington, D.C.

Citește și VIDEO & transcriere integrală: Mike Pence, primul vicepreședinte SUA la Marșul pentru viață: „Viața câștigă din nou în America”

Citește și Emoționantă declarație de iubire a lui Karen Pence, a Doua Doamnă a Americii, pentru soțul său, Mike Pence, Vicepreședinte SUA

Citește și VIDEO și transcriere integrală. Kellyanne Conway la Marșul pentru viață de la Washington: „Sunt soție, mamă, catolică, sunt consiliera președintelui SUA și da, sunt pro-viață!”

Citește și 1973: avortul la cerere devine legal în toate cele 9 luni de sarcină în SUA. 2017: Vicepreședintele SUA: „Viața câștigă din nou în America”

Citește și VIDEO: Discursul în lacrimi al Miei Love, supraviețuitoare a avortului și membră a Congresului SUA, la Marșul pentru viață 2017 de la Washington: „De fiecare dată când ucidem un copil prin avort ucidem potențialul nostru”

Citește și Trump pe Twitter către Marșul pentru viață de la Washington: „Aveți deplina mea susținere

Citește și Mitropolitul Tihon al Orthodox Church of America: mesaje pro-viață înaintea Marșului pentru viață 2017 de la Washington

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button