Marşul pentru Viaţă

12 lucruri despre Kellyanne Conway, femeia cu cea mai înaltă poziție de la Casa Albă, care va vorbi la Marșul pentru viață 2017, Washington, DC

kely3

1. Kellyane Conwey a împlinit 50 de ani pe 20 ianuarie 2017. Este căsătorită cu George Conway, avocat din New York, și au împreună patru copii, doi fiind gemeni.

2. Are o educație de excepție. A absolvit magna cum laude departamentul de științe politice la Trinity College în Washington, D.C. Apoi studiat la Oxford, unde a fost aleasă în Phi Beta Kappa, cea mai veche și renumită asociație care onorează studenții cei mai buni. A urmat doctoratul în drept la George Washington University Law School.

3. Kellyane Conway a crescut în Atco, New Jersey. Tatăl ei, irlandez de origine, deținea o mică firmă de camioane. Mama, italiană de origine, lucra la o bancă. Când avea trei ani, părinții au divorțat și ea a fost crescută de mama ei, bunica și două dintre surorile necăsătorite ale mamei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

4. La 16 ani, în 1982, ea a câștigat concursul New Jersey Blueberry Princess. La 20 de ani, a câștigat concursul World Champion Blueberry Packer. Spune că tot ce a învățat despre viață și afaceri a început la ferma de afine unde și-a petrecut opt veri.

5. Este implicată în politică de 30 de ani. Are propria firmă, The Polling Company(TM), Inc./Woman Trend. A declarat că este conștientă că lucrează într-o zonă dominată de bărbați.

6. A apărut în peste 1.200 de emisiuni la ABC, CBS, NBC, PBS, CNN, MSNBC, NY1 și Fox News. Washington Post i-a acordat în 2004 premiul Crystal Ball pentru cea mai exact predicție privind alegerile din acel an.

7. Este coautoarea cărții „What Women Really Want: How American Women Are Quietly Erasing Political, Racial, Class, and Religious Lines to Change the Way We Live”.

8. Se știe cu Donald Trump din 2006. Deși a lucrat pentru el în trecut, a refuzat să facă parte din staff-ul său în campania pentru alegerile republicare primare, lucrând pentru un rival, Ted Cruz.

9. În 17 august 2016, a devenit șefa de campanie a lui Trump. A fost și prima femeie care a condus campania prezidențială pentru un candidat republican. La Balul sponsorilor, după alegeri, Trump i-a mulțumit în mod deosebit, spunând că ea se ducea la emisiunile unde nici unul din staff-ul său nu avea curaj.

10. În urma alegerilor din 8 noiembrie 2016, a devenit prima femeie din istorie care a condus o campanie prezidențială americană încununată cu succes. După alegeri, când Donald Trump discuta cu Mitt Romney numirea acestuia ca Secretar de stat, Kellyane Conwey a mers la Trump. I-a spus că va susține pe oricine va alege ca secretar de stat și l-a întrebat dacă îi dă permisiunea să își exprime părerea public – împotriva lui Romney. Trump a încurajat-o să facă asta. A urmat un scandal în urma căruia Romney a ieșit din discuțiile pentru funcția de secretar de stat.

11. În actuala Administrație este femeia cu funcția cea mai înaltă, de consilier senior al președintelui.

12. Este pro-viață. A criticat în numeroase rânduri platforma Partidul Democrat pentru că promovează agresiv avortul.

Oh, pentru că avortul este ca o religie pentru mulți dintre ei – și adepții  lor […] Du-te și citește platforma Partidului Democrat cu privire la avort. Practic este: avortul în orice moment, oricine, oriunde. Nu este poziția „sigur, legal și rar” a Președintelui Bill Clinton. Nu există excepții pentru avortul selectiv în funcție de sex – se poate afla sexul copilului și să decidă, doar din acest motiv, să pună capăt sarcinii.

[în cele mai multe cazuri, avortul selectiv înseamnă avortul fetelor]

Citește și VIDEO & transcriere integrală: Mike Pence, primul vicepreședinte SUA la Marșul pentru viață: „Viața câștigă din nou în America”

Citește și Emoționantă declarație de iubire a lui Karen Pence, a Doua Doamnă a Americii, pentru soțul său, Mike Pence, Vicepreședinte SUA

Citește și VIDEO și transcriere integrală. Kellyanne Conway la Marșul pentru viață de la Washington: „Sunt soție, mamă, catolică, sunt consiliera președintelui SUA și da, sunt pro-viață!”

Citește și 1973: avortul la cerere devine legal în toate cele 9 luni de sarcină în SUA. 2017: Vicepreședintele SUA: „Viața câștigă din nou în America”

Citește și VIDEO: Discursul în lacrimi al Miei Love, supraviețuitoare a avortului și membră a Congresului SUA, la Marșul pentru viață 2017 de la Washington: „De fiecare dată când ucidem un copil prin avort ucidem potențialul nostru”

Citește și Trump pe Twitter către Marșul pentru viață de la Washington: „Aveți deplina mea susținere

Citește și Mitropolitul Tihon al Orthodox Church of America: mesaje pro-viață înaintea Marșului pentru viață 2017 de la Washington

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button