Marşul pentru Viaţă

Luna pentru viață 2020 la București. „O fotografie pentru o bucurie”: Sesiune foto pentru familii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Sâmbătă, 7 martie, la sediul Centrului de consiliere și sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa” din Str. Virgiliu 81, București, Asociația Studenți pentru viață oferă o sesiune foto gratuită pentru femei însărcinate, mame cu copii, familii.

Fotografiile vor fi realizate de Cătălin Voicu. Participarea la ședința foto se face pe bază de programare la numărul de telefon – 0732.984.502. Dacă v-ați hotărât abia sâmbătă să veniți, îl puteți suna direct pe fotograf la numărul: 0751.859.467.

Cei care doresc pot face o donație pentru femeile în criză de sarcină și familiile sprijinite de Centrul de consiliere „Sfânta Alexandra Împărăteasa”:
CONT LEI: RO79RNCB0082153361040001 la BCR Unirii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Evenimentul face parte din calendarul Lunii pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii” de la București. Luna pentru viață, care culminează cu Marșul pentru viață (28 martie), este organizată anul acesta în peste 900 de localități din România și Republica Moldova și are tema „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”.

Programul Lunii pentru Viață 2020 „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii” în orașul Iași

Calendarul activităților care vor fi organizate de Asociațiile România pentru viață și Studenți pentru viață în cadrul Lunii pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button