Marşul pentru Viaţă

Programul Lunii pentru Viață 2020 „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii” în orașul Iași

de Redacția Stiripentruviata.ro

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor va desfășura pe parcursul lunii martie în orașul Iași o serie de activități pentru viață, activități ce vor culmina cu organizarea Marșului pentru Viață, simultan cu peste 900 de localități din România și Republica Moldova, pe data de 28 martie 2020.

Programul Lunii pentru Viață 2020 „Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru copii” la Iași este următorul:

 • 20 ateliere de lectură „Spune-mi o poveste pentru suflet”, adresate elevilor, cu cărțile din seria „Fiecare viață este un dar”, scrise și ilustrate de Veronica Iani.
 • 8 martie, „Mamă, îți mulțumesc” – campanie pe rețele de socializare prin care utilizatorii sunt invitați să distribuie pancarte cu mesaje de recunoștință față de mamele lor.
 • 10 martie, piesa de teatru pro-viață „În loc de discurs” – one woman show, cu Ioana Picoș. Text și regie de Ivona Boitan. Ora 18, Teatrul Luceafărul din Iași. Eveniment organizat în parteneriat cu Protopopiatele Iași1, Iași 2 și Iași 3.
 • 10 martie, lansare de carte : „Leo. O poveste despre prietenie”, în prezența autoarei Veronica Iani. Loc de desfășurare: Liceul Teoretic Waldorf din Iași.
 • 19 martieAtelier de desenat pancarte personalizate pentru Marșul pentru viață și eveniment de socializare pentru tineri. Loc de desfășurare: în curs de confirmare.
 • 23 martie, inaugurarea „Colțului Tăticului” la Spitalul de Obstetrică și Ginecologie „Elena Doamna” din Iași.
 • 25 martie„Flori pentru mămici” – voluntarii Marșului pentru Viață și ai Lunii pentru Viață oferă flori femeilor însărcinate care se pregătesc să nască sau au născut la Spitalul de Obstetrică – Ginecologie „Elena Doamna” din Iași.
 • 26 martie, inaugurarea rezervei de nașteri naturale din cadrul Spitalul de Obstetrică – Ginecologie „Elena Doamna” din Iași.
 • 28 martie, Marșul pentru Viață „Pentru Viață. Pentru părinți. Pentru copii”, ora 13, Piața Unirii. Traseu : Piața Unirii – Colegiul Național – Bd. Independenței – Str. I.C. Brătianu – Teatrul Național – Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Piața Unirii.
 • 28, 29, 30 martie, 5 ateliere pentru părinți și adolescenți prin Școala Familiei.
 • 31 martie, Gala pentru Viață, ora 18. Loc de desfășurare: Sala „Iustin Moisescu” a Ansamblului Mitropolitan.

Mai multe detalii pe rețelele de socializare Pro Vita Iasi și Marșul pentru Viata Iași.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Persoană de contact: Sorina Topliceanu, Coordonator Luna pentru Viață Iași, tel.: 0753.472.067


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button