Marşul pentru Viaţă

Alexandra Nadane: „Sunt pro-unire din același motiv pentru care sunt pro-viață”

Alexandra Nadane, Președinte Studenți pentru viață, a scris pe blogul ei următoarea opinie:


Sunt pro-viață pentru că sunt pro-femeie ȘI pro-copil. E firesc ca mama și copilul pe care îl poartă să aibă un interes comun.

Sunt pro-unire pentru ca doresc împlinirea românilor din dreapta ‎Prutului ȘI împlinirea românilor din stânga Prutului.

Așa cum e firesc pentru românii bucureșteni din Sectoarele 1, 2 și 3 să aibă aceleași interese majore cu românii din Sectoarele 4, 5 și 6, așa cum e firesc pentru românii din Iași sa aibă aceleași interese majore cu românii din Cluj, cu cei din Craiova, cu cei din Satu Mare, cu cei din Constanța, cu cei din Brașov, cu cei din Timișoara ori cu cei din Suceava, tot așa e firesc ca cei din Chișinău să aibă aceleași interese majore cu cei din București.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

E firesc ca un cordon ombilical sa unească mama și copilul ei, e firesc ca un râu să unească pe frații care locuiesc în stânga și în dreapta lui.‎

Așa că, vă rog, sprijiniți binele mamei ȘI al copilului, sprijiniți românii din dreapta ȘI din stânga Prutului!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button