Marşul pentru Viaţă

Emoționantă declarație de iubire a lui Karen Pence, a Doua Doamnă a Americii, pentru soțul său, Mike Pence, Vicepreședinte SUA

bing-2-632848916

Pentru a-și susține discursul la Marșul pentru viață 2017, Vicepreședintele Mike Pence a urcat pe scena evenimentului alături de soția sa, Karen, și de fiica sa cea mare, Charlotte.

Într-o scurtă alocuțiune, Karen Pence și-a exprimat iubirea și admirația pentru soțul ei, iar acesta i-a răspuns cu un gest scurt și elocvent de îmbrățișare. Redăm scurta introducere făcută de Karen Pence pentru soțul ei:

„Să știți că nu suntem la primul nostru marș pentru viață. Dar este cel mai călduros la care am fost!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Familia noastră a participat la multe marșuri pentru viață în ultimii 16 ani.

Sarcina mea astăzi este să îi fac introducerea celui care este soțul meu de 31 de ani.

[n. red. – Mike Pence o strânge ușor peste umeri într-o îmbrățișare schițată]

O să spun pe scurt și cu drag: nu am întâlnit pe nimeni care să aibă mai multă compasiune pentru femei, pentru copii și pentru poporul american. Unul din cei mai buni oameni pe care îi cunosc, Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Pence al meu!”

Citește și Schimbarea la față a Americii: La nominalizarea ca vicepreședinte, Mike Pence a adus un omagiu emoționant familiei

Citește și VIDEO & transcriere integrală: Mike Pence, primul vicepreședinte SUA la Marșul pentru viață: „Viața câștigă din nou în America”

VIDEO – Discursul lui Karen Pence:

Citește și 1973: avortul la cerere devine legal în toate cele 9 luni de sarcină în SUA. 2017: Vicepreședintele SUA: „Viața câștigă din nou în America”

Citește și Students for Life din SUA ne arată în 88 de secunde sutele de mii de participanți la Marșul pentru viață 2017 Washington, D.C.

Citește și VIDEO & transcriere integrală: Mike Pence, primul vicepreședinte SUA la Marșul pentru viață: „Viața câștigă din nou în America”

Citește și Emoționantă declarație de iubire a lui Karen Pence, a Doua Doamnă a Americii, pentru soțul său, Mike Pence, Vicepreședinte SUA

Citește și VIDEO și transcriere integrală. Kellyanne Conway la Marșul pentru viață de la Washington: „Sunt soție, mamă, catolică, sunt consiliera președintelui SUA și da, sunt pro-viață!”

Citește și VIDEO: Discursul în lacrimi al Miei Love, supraviețuitoare a avortului și membră a Congresului SUA, la Marșul pentru viață 2017 de la Washington: „De fiecare dată când ucidem un copil prin avort ucidem potențialul nostru”

Citește și Trump pe Twitter către Marșul pentru viață de la Washington: „Aveți deplina mea susținere

Citește și Mitropolitul Tihon al Orthodox Church of America: mesaje pro-viață înaintea Marșului pentru viață 2017 de la Washington

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button