Marşul pentru Viaţă

Număr record de participanți la Marșul pentru viață Chicago 2020

de Alexandra Nadane, alexandranadane.ro

Mii de susținători ai vieții au mărșăluit pe 11 ianuarie în Chicago și Denver pentru a susține dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Cel mai mare Marș pentru viață din SUA va avea loc în 24 ianuarie, la Washington. Pentru a putea participa și la acesta, organizatorii din alte orașe aleg o dată apropiată dar diferită de cea a MFL. LA MFL participă sute de mii de persoane din toată America.

Marșul pentru viață din Chicago se organizează doar de câțiva ani, iar anul acesta a stabilit un record în ceea ce privește participarea, reunind peste 9.000 de oameni.

În România și Republica Moldova, Marșul pentru viață 2020 „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii” se va desfășura în sâmbătă, 28 martie2020 în peste 700 de localități din România și Republica Moldova. Marșul pentru viață este cel mai important eveniment din cadrul Lunii pentru viață (1-31 martie), o lună plină de ateliere „Spune-mi o poveste pentru suflet”, proiecții de film, prezentări pro-viață și multe alte evenimente.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Adaptare după LiveAction


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button