Marşul pentru Viaţă

Jonathan Jackson către Marșul pentru viață România și Rep. Moldova: Suntem alături de voi în duh

de Redacția Stiripentruviata.ro

Actorul american Jonathan Jackson, a cărui convertire la Ortodoxie se leagă de o vizită în România, a transmis vineri un mesaj către participanții la Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”. Manifestarea are loc sâmbătă, 25 martie, în numeroase localități de pe ambele maluri ale Prutului.

„Salutări tuturor! Sunt Jonathan Jackson și vreau să vă transmit dragostea, rugăciunile și susținerea noastră”, a transmis actorul.

„De aici, din America, am aflat că mulți oameni din sute de localități din România și Republica Moldova vin laolaltă, iar momentul culminant este în 25 martie, cu tema: „Viitorul este pro-viață”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Este un moment foarte frumos și puternic și vrem să știți că suntem toți alături de voi în duh și că dragostea, frumusețea și harul, adevărul și mila înving mereu. Mută dragoste din partea noastră!” a încheiat Jonathan Jackson.

În ziua de Buna Vestire sau în sâmbăta cea mai apropiată de aceasta, în România și Republica Moldova se organizează Marșul pentru viață. Evenimentul încununează Luna pentru viață, serie de manifestări care celebrează viața copiilor născuți și nenăscuți și propune măsuri de sprijin pentru femei însărcinate, mame și familii.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button