Marşul pentru Viaţă

Paul Ryan, președintele Camerei Reprezentanților din SUA, va vorbi la a 45-a ediție a Marșului pentru viață de la Washington, DC

Vineri, 19 ianuarie 2018, va avea loc a 45-a ediție americană a Marșului pentru Viață de la Washington. Tema marșului din SUA din acest an este „Love Saves Lives” („Dragostea salvează vieți”), iar mesajul este că „puterea adevăratului spirit și misiuni a mișcării pro-viață le va da putere și altora să aleagă viața prin puterea iubirii”.

Invitatul de marcă din acest an va fi Paul Ryan, președintele Camerei Reprezentanților a Congresului SUA. Alături de el, vor lua cuvântul alți trei membri ai Camerei Reprezentanților: Jaime Herrera-Beutler (republican), Dan Lipinski (democrat) și Chris Smith (republican).

Paul Ryan este unul dintre posibilii candidați la președinția SUA în viitor, fiind văzut ca un politician echilibrat dar ferm, capabil în toate domeniile. A fost ales pentru prima dată în Congresul SUA în 1999 și a votat 100% pro-viață de-a lungul anilor.

În 2012, când a fost candidat la vicepreședinția SUA, și-a explicat atitudinea pro-viață în câteva cuvinte clare:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sprijin drepturile copilului nenăscut. Personal, cred că viața începe la concepție și acesta este motivul pentru care noi simțim nevoia să protejăm această viață așa cum am proteja pe ceilalți copii.

Jeanne Mancini, Președintele Marșului pentru viață, a declarat că Paul Ryan este un campion al implicării pentru viață acționând conform principiilor pro-viață încă de la preluarea mandatului.

Alte personalități foarte cunoscute în SUA care vor lua cuvântul sunt Pam Tebow, mama jucătorului de fotbal american Tim Tebow, și fostul jucător de fotbal american Matt Birk și soția lui Adrianna.

Sursa: AlexandraNadane.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button