Marşul pentru Viaţă

VIDEO. IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei: „Sunteți așteptați la procesiune în ajun de mare praznic pentru că știm că vă doare, pentru că știm că vă pasă”

Mesajul IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, cu ocazia Marșului pentru Viață 2018 – „O lume pentru viață” este că acest eveniment reprezintă „o mărturisire a valorilor familiei așa cum a lăsat-o Dumnezeu să fie”. Înaltul ierarh mai spune:

Sunteți așteptați la procesiune în ajun de mare praznic pentru că știm că vă doare, pentru că știm că vă pasă, pentru că știm că sunteți preocupați de viitorul familiei, al Bisericii și al neamului.

VIDEO

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button