Marşul pentru Viaţă

Pr. Shenan Boquet, Președintele Human Life International, prezent în românia pentru o serie de conferințe, participă la Marșul pentru Viață 2017 de la Timișoara

Foto: Voiceofthefamily.com
Foto: Voiceofthefamily.com

Părintele Shenan Boquet, președintele organizației ”Human Life International” (HLI) sosește în 24 martie 2017 în România pentru a participa la Marșul pentru Viață 2017 din Timișoara și pentru a vizita seminariștii catolici. Cu această ocazie va vizita și pe unii episcopi ai Bisericii Catolice.

Dânsul este însoțit de dl. prof. Joannes Bucher, coordonator HLI pentru Europa și de dl. Imre Teglasy, responsabil HLI pentru Ungaria. Turneul prin Europa al părintelui Shenan mai cuprinde și Ungaria și Polonia în această perioadă.

Formarea viitorilor preoți constituie prioritatea nr. 1 în activitatea misionară a părintelui Shenan și a organizației HLI, care are peste 100 de filiale în lumea întreagă și este centrată profund pe învățătura tradițională a Bisericii Catolice.

Human Life International—Pro-Life Missionaries to the World

HLI este o organizație catolică ce apără viața și demnitatea dăruite de Dumnezeu tuturor persoanelor umane de la concepție și până la moartea naturală, precum și familia naturală bazată pe căsătorie — instituție fundamentală definită ca uniunea pe viață și deschisă către viață dintre un bărbat și o femeie.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Programul seriei de conferințe din România:

 

PrShenan-724x1024

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button