familie

Vicepreședintele Camerei Deputaților: „În septembrie trecem inițiativa cetățenească și prin Senat, după care în 30 de zile, se organizează referendumul”

Florin Iordache, Vicepreședintele Camerei Deputaților, a declarat pentru Evenimentul Zilei că în septembrie senatorii vor discuta proiectul legislativ propus de inițiativa cetățenească de clarificare a noțiunii de „căsătorie” în Constituție.

Aceasta va însemna că cel târziu în octombrie 2018 va fi organizat referendumul cerut de trei milioane de români.

Florin Iordache a spus:

Acum se intră în vacanță, nu putem să chemăm oamenii la referendum în luna august. Eu văd așa: în luna septembrie trecem inițiativa cetățenească și prin Senat, după care în 30 de zile, potrivit noii legi, se organizează referendumul.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button