familie

Uniunea Baptistă din România a trimis la Președinție și Parlament 221 de scrisori de susținere a inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției

Viorel Iuga, liderul baptiștilor din România (foto de pe Facebook)
Viorel Iuga, liderul baptiștilor din România (foto de pe Facebook)

Revista Creștinul Azi, 16 martie 2017

Uniunea Baptistă din România a depus astăzi la Administrația Prezidențială, la Camera Deputaților și la Senat, prima tranșă de 221 de scrisori adresate de 195 de instituții și 26 de persoane fizice în care este exprimat sprijinul pentru demersul cetățenesc inițiat de Coaliția pentru familie. Aceasta, așa cum bine știm, dorește modificarea Constituției în sensul definirii căsătoriei ca uniune liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Cele 221 de scrisori se adaugă documentelor similare depuse la instituțiile Statului în mod individual și de către alte ONG-uri, persoane fizice sau unități de cult aparținând altor culte religioase și vor fi urmate de altele similare în perioada următoare.

Amintim faptul că inițiativa cetățenească a întrunit sprijinul a peste trei milioane de cetățeni și este sprijinită de toate cultele religioase din România.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Citește și Comunicat de presă: Poziția Bisericii Ortodoxe Române față de „parteneriatul civil”

Citește și COMUNICAT. Biserica Catolică din România: „Legea familiei este în deplină concordanță cu legea firii. Relația dintre un bărbat și o femeie e diferită prin natura sa de relația dintre doi bărbați sau dintre două femei. Nu se poate vorbi de vreo nedreptate sau ‘discriminare’, când societatea abordează diferit aceste relații.”

Citește și Comunicat de presă al Alianței Evanghelice din România: Ideea de „toleranță și egalitate” promovată prin „parteneriatul civil”, nu este decât o mare înșelătorie

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button