familie

Un susținător USR, jignit și amenințat la vot de reprezentantul USR, descrie pe Facebook reacția lui

Am fost sa votez! Reprezentantul USR jignea si intimida cetatenii care mergeau sa voteze! Intrebare: cu ce tupeu vor putea sa vina cei din USR sa ma cheme pe mine sa votez initiativele lor cand ei nu respecta votul cetatenilor? Cu ce tupeu ma cheama USR-ul pe mine sa ii votez cand ei jignesc si intimideaza oamenii? Care este diferenta, in cazul de fata intre USR si PSD? #aceeasimizerie Uniunea Salvați România – USR

Și mai jos, în comentarii:

Sunt curios, cand ajung la putere, ce arama pe fata isi vor da si aia! De USR m-am convins si i-am sustinut foarte mult si i-am promovat in familie, printre prieteni, la serviciu, pe strada! Acum imi pare rau! Nu sunt diferiti! Aceeasi Marie cu alta palarie!

Stiti, este dezamagitoare atitudinea USR-ului la acest referendum. Ne cheama sa votam USR pentru ca sunt altfel… se pare ca nu sunt. Personal am investit mult timp si resurse in sustinerea USB-ului si a USR-ului. Am ajutat ca voluntar, am discutat cu multi oameni, am donat, am dus munca de convingere… pentru ce? Sa vad ca sunt la fel de agresivi ca si PSD-istii cu cetatenii neimplicati in politica si care au opinii diferite? Nu este o intamplare izolata, e suficient sa cititi stirile sa vedeti incidente asemanatoare in tara… Chiar mi-am pus nadejdea in USR si am crezut ca sunt altfel. Am fost si la interviu sa ma inscriu in partid (am cererea acasa, nu am dus-o inca)… o sa o arunc la gunoi si voj iesi si de pe grupul USR de pe slack. Nu e modul in care eu vad politica. Cred ca orice om merita respect, indiferent de opiniile sale politice!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button