familie

Camelia Smicală: „Nu văd alt motiv pentru care i-a fost închis mamei contul de Facebook decât că a făcut publice declarațiile din instanță”

La 21 februarie 2018, Camelia Smicală a făcut următorul anunț pe Facebook:

Mamei mele i-a fost închis definitiv contul de Facebook din cauza postarilor. Am recitit postările mamei și nu am găsit nimic „agitator” sau care ar încalca politica Facebook. Din contră, toate postările ei au fost împăciuitore. Singurul lucru care, desigur, a deranjat, au fost declarațiile despre abuzurile la care am fost supuși de către fostul meu soț. Declarații făcute și de către tatăl meu la tribunal, în 2010.Aceste declarații, plus dovezile zdrobitoare nu au fost luate în calcul de către instanță iar poliția finlandeză s-a făcut „ca plouă”. Nu văd alt motiv pentru care i-a fost închis mamei contul de Facebook, decât acela ca a făcut publice declarațiile făcute în instanță. Și aceste declarații au deranjat. Fostul meu soț (sau cineva care se da drept el) și-a deschis recent un cont de Facebook, fără poză de profil și fără nimic de afișat pe cont. Și stau din nou și mă întreb (aceeași întrebare și-o pune și șeful brigăzii anticorupție din Finlanda) :cine e de fapt fostul meu soț și ce rol joaca în mafia finlandeză?Sau, și mai rău, având în vedere că, Parlamentul European „închide ochii” la încălcarea gravă și continua a drepturilor omului (vă rog să citiți postările doamnei Maria Grapini!), ce se întâmplă la nivel UE, în cazul furturilor „legale” de copii?! Ps. Ma aștept să-mi închidă și mie contul pentru postare

Sursa: Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button